Dede Korkut Şiir Şöleni gönülleri fethetti

20. Uluslararası Bayburt Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri etkinlikleri kapsamında Bayburt Belediyesi tarafından düzenlenen Dede Korkut Şiir Şöleni, gönülleri fethetti.

Dede Korkut Şiir Şöleni gönülleri fethetti
Bayburt Postası - 20. Uluslararası Bayburt Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri etkinlikleri kapsamında Bayburt Belediyesi tarafından düzenlenen Dede Korkut Şiir Şöleni, gönülleri fethetti.

Şair Zihni Kültür Merkezi’nde düzenlenen şiir şölenine Vali Mükerrem Ünlüer, Milletvekili Bünyamin Özbek, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Selçuk Coşkun, Belediye eski Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Faruk Kılıçaslan, kamu kurum müdürleri, STK temsilcileri ve şiirseverler katıldı.




Naci Ahıskalıoğlu, Mustafa Çakır, Hasan Kaymaz, Derviş Memiş, Mikail Yıldırım, Fahriye Kaymaz, Ali Vahit Atıcı ve Asım Kahveci tarafından seslendirilen bir birinden güzel şiirler, dinleyicileri mest etti.

Bütün şiir yorumcularına Bayburt taşından üretilmiş Saat Kulesi minyatürü hediye edildiği Dede Korkut Şiir Şöleni’nin sonunda katılımcılara kısa bir hoş geldin konuşması yapan Belediye Başkanı Mete Memiş, etkileyici yorumlarıyla gönülleri fetheden şiir yorumcularına da teşekkür ederek, “Kıymetli arkadaşlarıma kısa süreliğine de olsa bizleri dünya sürgününden uzaklaştırıp ötelerin ötesine taşıdıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.