Vali Şahin açıkladı, dünya televizyonları gördü

Reina saldırısını gerçekleştiren teröristle ilgili Vali Şahin tarafından gerçekleştirilen basın toplantısı, tüm dünya televizyonları tarafından flaş haber olarak canlı yayınla verildi.

Vali Şahin açıkladı, dünya televizyonları gördü
Bayburt Postası - İstanbul Valisi Vasip Şahin Reina katliamcısının yakalanmasının ardından basın toplantısı düzenleyerek operasyon hakkında bilgi verdi. Teröristin suçunu itiraf ettiğini ve parmak izinin uyuştuğunu açıklayan Vali Şahin, saldırının DEAŞ adına yapıldığının net olduğunu belirtti.

Vali Şahin, şimdiye kadar 152 adrese operasyon düzenlendiğini ve 50 kişinin gözaltına alındığını belirterek, "Ortaköy semtinin bir gece kulübünde bildiğiniz üzere menfur bir terör eylemi meydana gelmiş, 39 insanımızı orada yitirmiş durumdayız. O saldırıyı düzenleyen faille ilgili emniyet müdürlüğümüz çok grift bir çalışma yürüttü ve dün gece bu katil ve fail yakalanmış durumda. Teröriste birlikte 197 bin ABD doları ve iki adet tabanca ve şarjörü, biri havalı tabanca, drone ve sim kartlar ele geçirildi" dedi.

Öte yandan Reina saldırısını gerçekleştiren teröristle ilgili Vali Şahin tarafından İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen basın toplantısı, tüm dünya televizyonları tarafından flaş haber olarak canlı yayınla verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.