“Katil İsrail’i kınıyor ve lanetliyoruz“

Memur-Sen Bayburt İl Temsilcisi Fikret Özbey, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı.

“Katil İsrail’i kınıyor ve lanetliyoruz“
Bayburt Postası - Memur-Sen Bayburt İl Temsilcisi Fikret Özbey, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı. Özbey, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in karakterine uygun bir şekilde insan haklarını ihlal etmeye ve öldürmeye devam ettiğini belirtti.

Saldırılar kadar bu saldırılara sessiz kalanları da kınadıklarını ifade eden Şenol, şunları kaydetti:

"Terör devleti İsrail ramazan ayında yeni bir kuşatma başlattı. İşgal güçleri evleri basıyor, gençleri topluyor, Filistin üyelerini hukuksuz bir şekilde tutukluyor. Beş gündür sahur ve iftar vakti sivillerin üstüne bomba yağdırıyor, seyir halindeki otomobilleri havaya uçuruyor, meskenleri buldozerlerle yıkıyor, küçücük çocukları vuruyor, camiden çıkan insanlara kurşun yağdırıyor. Bu saldırılar sonucunda şu anda yüzlerce şehidimiz ve binlerce yaralımız var. Ramazan ayında tüm insani değerleri İsrail bir kez daha ayaklar altına almıştır. Katliamlar zincirine bir yenisini daha eklemiştir. Siyonist İsrail insanlığın ortak utancıdır. Katil İsrail’i kınıyor ve lanetliyoruz."

“Kahrolmasını gerektirecek her şeyi yaptığı için; Kahrolsun İsrail” diyen Özbey, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Tepkisiz kalmak zulme ortak olmaktır”

“Gazze ateş altındayken, uluslararası camianın tepkisiz kalması her yönüyle utanç vericidir. Mahzun ve masum Gazzeli kardeşlerimize vahşice bomba yağdıran İsrail, zulme maruz bırakılan da Müslümanlar olunca; sessiz kalan batı, ikiyüzlü olduğunu bir kez daha belgelemiştir. AB ülkelerinden bazıları ve ABD öldüreni değil, öleni kınamışlardır. İsrail’i kınayacaklarına Filistin tarafını kınadıklarını açıklamışlardır. Bu tam bir komedi. Bu tam bir rezalet, kepazelik. Siyonistler kendinden olmayan herkese ve kendilerine ait olmayan her şeye karşı kin ve nefretle hareket etmektedir. Bu gerçeğe rağmen İsrail’in rutine bağladığı terör olaylarına karşı tepkisiz kalmak zulme ortak olmaktır. ABD, AB, BM insanlık ayıplarının suç ortağıdır. Vahşete sessiz ve duyarsız kalmak, dilsiz şeytanlığı kabul etmektir. Yapılanlara ve yaşananlara suç ortağı olmaktır. Saldırıları bertaraf etmeye yönelik girişimlerde bulunmayan İslam İşbirliği Teşkilatı da suç ortağıdır ve en az diğer kuruluşlar kadar sorumludur. Hem ABD'yi hem BM’yi hem AB’yi hem de İslam İşbirliği Teşkilatını insanlık suçuna ortak olduklarından dolayı kınıyoruz.”

“İslam ülkeleri de yanlış yapmaktadır”

“Aynı şekilde yıllardır Siyonist İsrail, içindeki azgınlığa dur diyemeyen, Allah'ın mescitlerinin savunmasını sadece Filistinli kardeşlerimizin omuzlarına bırakan İslam ülkeleri de yanlış yapmaktadır. İsrail'in saldırıları karşısında birlikte hareket etmeyi başaramayan İslam ülkeleri, siyonistleri cesaretlendirmektedir. Gazze ateş altındayken sesiz kalmak "ama" ve "ancak" ile başlayan cümle kurmak, işbirlikçilikle, zilletle, pasiflikle açıklanabilir. Filistin'de yaşanan büyük vahşete, soykırıma seyirci kalmak, hiçbir erdemli insana ve Müslüman'a yakışmaz. Allah için, onurlu insanlara yakışanı yapıp bir an önce harekete geçmeliyiz.”

“Yaşasın Filistin direnişi”

“Son sözümüz şudur; 20. yüzyılın ilk çeyreğinden itibaren terör örgütü olarak Müslüman kanı akıtmaya başlayan, insanlık onurunu ayaklar altına alan katil İsrail'i, destekçilerini kınıyor ve lanetliyoruz. Buradan insanlığa sesleniyoruz, buradan ümmete sesleniyoruz, buradan milletimize sesleniyoruz; Vakit, Mescid-i Aksa ve Kudüs için ayağa kalkma vaktidir! Dün olduğu gibi bugün de kan ağlamaya devam eden kardeşlerimize sahip çıkma vaktidir! Hepimizin onurunu korumak için şehit düşen kardeşlerimizin yanında olma vaktidir!  Karada, Denizde, İntifada Her yerde. Diren Gazze Kahrolsun İsrail, kahrolsun işbirlikçileri, yaşasın Filistin direnişi.”                                                                  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt kalesi 10 yıl önce

Kahrolsun İsrail, evet kahrolsun ramazan günü bu zulümun hasabını ALLAH soracaktır...Bu vesileyle İsrail siyaseti ve politikaları da başladı, C.başkanlığı seçimleride var... Oylar malum yere gitmeli...Üstün cesaret madalyası ,en güzel yerde duruyor..İade yok..
Bu milletin üzerine ölü toprağımı septiler....Allah hepimizin yardımcısı ola...

Avatar
Muharrem 10 yıl önce

2 yıldır Gazzeye gideceğim diyipte halkını kandıran bir adam tayyip. bir düşünün son 12 yıldır gazzedeki zulüm git gitde tırmandı. yakında gazzede kalmayacak. Tayyip ancak konuşuyor.

Avatar
evren kalac 10 yıl önce

kınayalım hep birlikte it ürüsün kervan yürüsün seytan planlarını uygulamaya devam etsin.cahilliği bırakın düşmanınızı şeytanı ve şeytanileri iyi tanıyın.islamın şartlarını uygulayıp şeytana iman etmeyin.bunun vebali üzeri nizedir.Hz Adem cennetinde şeytan tarafından kandırıldığında ne demişti yarattıklarının içinde senin adınla yalan söyleyecek birini yarattığını düşünemedim.biz de her Allah diyip arkada makara bakara diyenler için bu hale düşmeyelim.

Avatar
mehdi öz-almanya 10 yıl önce

ışid ahkam kesiyordu!!,hadi göster kendini??,israile karşı dilini,mi yuttun.??,inananlar
biraraya gelmelidir(tevhidi-ekber)Allahu ekber.