Kabe'de vinç düştü! 4'ü Türk 107 ölü

Mescid-i Haram'da yer alan vincin devrilmesi sonucu 4'ü Türk 107 hacı adayının yaşamını yitirdiği belirtildi.

Kabe'de vinç düştü! 4'ü Türk 107 ölü
Kabe'de şiddetli yağış ve fırtına sonucu yıldırımın çarptığı bir vinç hacı adaylarının üzerine düştü. Suudi Arabistan hükümeti tarafından aktarılan son bilgiye göre olayda hayatını kaybedenlerin sayısının 107'ye yaralananların sayısının da 238'e yükseldiği belirtildi.
Yıldırım çarpması sonrası büyük bir gürültüyle düşen vinç tavaf alanının hemen dışında Osmanlı revaklarının olduğu bölüme düştü.

ÖLEN TÜRK HACI SAYISI 4'E YÜKSELDİ

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez olayda 2 Türk vatandaşının da hayatını kaybettiğini açıklamıştı. Ancak ilerleyen saatlerde yapılan son açıklamaya göre ölen Türk hacı adaylarının sayısı 4'e yükseldi.

19 TÜRK HACI ADAYI YARALI

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Ekrem Keleş, Kabe'de meydana gelen kazada, şu ana kadar yaptıkları tespitlere göre, 19 Türk hacı adayının yaralandığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.