"Bu zulme susan dilsiz şeytandır"

Alperen Ocakları Bayburt İl Başkanı Sinan Gül, Suriye sınırında ateş altında olan Bayırbucak Türkmenleri hakkında bir açıklama yaptı. Gül, açıklamasında Alperenler olarak Bayırbucak Türkmenlerinin yanında olduklarını ve her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

"Bu zulme susan dilsiz şeytandır"
Bayburt Postası - Alperen Ocakları Bayburt İl Başkanı Sinan Gül, Suriye sınırında ateş altında olan Bayırbucak Türkmenleri hakkında bir açıklama yaptı. Gül, açıklamasında Alperenler olarak Bayırbucak Türkmenlerinin yanında olduklarını ve her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

Gül, şunları kaydetti:

"Bayırbucak Türkmenlerinin yaşamış olduğu Türkmen Dağı'ndaki katliamları Alperenler olarak şiddetle kınıyor, Esed ve yandaşlarını Allah'ın kahhar ismi şerifi ile kahru perişan eylemesini cenabı haktan niyaz ediyoruz. Biz ki Muhsin Yazıcıoğlu'nun askerleri, Bayırbucak Türkmenlerine alperenler olarak özel seçilecek öncü birlikte gideceğiz. Hakkın haktan olduğunu bilerek 'bismillah' dedik Allah'ın izniyle. Bayırbucağa da gideriz, Allah aşkı için kanımızın son damlasına kadar savaşırız. Bayır Bucağa selam olsun! Türkmen Dağı Osmanlı'nın yadigarıdır bizlere, Türkmen Dağı'ndaki katliamlara dur demek için geliyoruz. Alperenler oradaki mazlumlara malımızla canımızla destek olabilmek için kefenimizi giydik. Bu zulme susan dilsiz şeytandır. Sultan Abdulhamit Han Tugayı Komutanı Ömer Abdullah  kardeşimize ve tüm Türkmen Dağı'nın aslanlarına selam olsun."  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.