Yalova Bayburtlular Derneği'nde bir ilk!

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümünü kutlamak için Yalova Bayburtlular Derneği’ni ziyaret etti.

 Yalova Bayburtlular Derneği'nde bir ilk!

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümünü kutlamak için Yalova Bayburtlular Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarete AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Yalova Belediye Meclis Üyesi Adayı Ömer Nergiz, partinin çeşitli kademelerinde görev yapmış eski ve yeni yöneticiler ile dernek üyeleri katıldı.

Ziyarette bir konuşma yapan AK Parti Yalova Belediye Meclis Üyesi Adayı Ömer Nergiz; “AK Parti Teşkilatına ve belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Böyle bir günde bizi yalnız bırakmadılar. Daha önce AK Parti Teşkilatı bizi kurtuluş gecemizde ilk kez ziyaret etmişti. O zaman Ömer başkan görevdeydi şimdi Umut başkanla devam etti. Bu özel günde ilk kez ziyaret edildiğimiz için tekrardan çok teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan ise, “Hepimiz Yalova’ya çeşitli yerlerden göç ederek geldik. Türkiye’nin en güzel şehirlerinden gelirken kültürünüzü de buraya getirdiniz. Her gelen kendi kültürünü buraya getirerek şehrimize kültürel zenginlik katıyor. Biz bu şehirde yaşayan herkesin mutlu olmasını istiyoruz. Bizler sizlerin fahri hemşeriniziz. Mutluluğu da hep birlikte oluşturacağız” diye konuştu.

Yalova Bayburtlular Derneği Yönetim Kurulu ve üyelerinin, Yalova’da yaşayan Bayburtluların 21 Şubat Kurtuluş gününü kutlayan Başkan Koçal ise şunları söyledi: 

“Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşundan 96. yıldönümü kutlu olsun. Türk milleti hiçbir zaman esareti kabul etmemiştir. Düşman işgalinden kurtulmak özgürlük, bağımsızlık, hürriyet meselesidir. Dimdik durmayı becermiş Dünya’daki nadir ülkelerden birisiyiz. Bunları hatırlamak ve hatırlatmak lazım ki benzer şeyleri bir daha yaşamayalım. Allah bir daha yaşatmasın.”

Başkan Koçal, ziyarette ayrıca Yalova’da yaşayan Bayburtluların yeni dönem projeleri hakkında sorularını yanıtladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.