Vali Ustaoğlu'ndan, 'Kadınlar Derneği'ne ziyaret

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu eşi Şenay Ustaoğlu ile birlikte Bayburtlu Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Vali Ustaoğlu'ndan, 'Kadınlar Derneği'ne ziyaret
Bayburt Postası - Vali İsmail Ustaoğlu eşi Şenay Ustaoğlu ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Bayburtlu Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek Başkanı Leyla Karabulut’tan çalışmaları hakkında bilgi alan Vali İsmail Ustaoğlu, dernek merkezinde kadın kursiyerler tarafından çeşitli ürünleri inceledi. Vali İsmail Ustaoğlu, derneğin hayata geçirdiği projelerle kadınların becerilerini geliştirebileceklerini ifade ederek “Bu gibi projelerle Bayburtlu kadınların sosyal hayat içerisinde yer almaları son derece güzel bir durum. Bayburtlu Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bu anlamda Bayburt’ta büyük bir boşluğu doldurmuş oluyor. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum. Ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla da kendilerini tebrik ediyorum.” dedi.​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mete Durak 7 yıl önce

Valide hayal kırıklığı yarattı.