Vali Epcim'den Bayburt Vakfı ve Bayburt Kültür ve Yardım Derneği'ne ziyaret

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, İstanbul’da Bayburt Vakfı ve Bayburt Kültür Yardım Derneği'ne ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Epcim'den Bayburt Vakfı ve Bayburt Kültür ve Yardım Derneği'ne ziyaret

Bayburt Postası - Bayburt Vakfı yönetimiyle Ümraniye'de kahvaltı programında bir araya gelen Vali Epcim, Vakıf yönetim kurulu üyelerinin Bayburt'a dair sorduğu soruları yanıtladı. Vali Epcim, misafirperverliklerinden dolayı, Bayburt Vakfı Başkanı Avukat İsrafil Kahraman ve yönetimine teşekkür etti.

İsrafil Kahraman ise, vakfın Bayburtlu öğrencilere burs verdiğini hatırlatarak, Trabzon ve Bayburt'taki yurt binalarının da gelecek sene itibariyle eğitime olan desteğe katkı sağlayacağını dile getirdi.

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği ile de akşam yemeğinde bir araya geldi. Vali Epcim,  dernek başkanlığına geçtiğimiz günlerde yeniden seçilen Hicabi Durmuş ve yönetimini tebrik etti. 

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Hicabi Durmuş, İstanbul'daki derneklerin Bayburt kültürünün tanıtımna verdiği destekten bahsetti.

Vali Epcim'e ziyaretlerinde Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur ile Vali Osman Kaymak eşlik etti. 

Anahtar Kelimeler:
Cüneyt Epcim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.