Ülkücülerden Türkmenlere yardım kampanyası

Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı Genel Başkanlığı tarafından ülke genelinde başlatılan Suriye Türkmenleri Yardım Kampanyası faaliyetleri Bayburt'ta da başlatıldı.

Ülkücülerden Türkmenlere yardım kampanyası
Bayburt Postası - Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı Genel Başkanlığı tarafından ülke genelinde başlatılan Suriye Türkmenleri Yardım Kampanyası faaliyetleri Bayburt'ta da başlatıldı. Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammet Kılıç, ocak binasında yaptığı açıklamada kampanya ile ilgili bilgiler verdi.

Suriye'deki Türkmenlerin önce Esad rejimi daha sonra IŞİD terör örgütü tarafından zulme uğradığını söyleyerek, "Biz Ülkücüler Olarak her zaman Türkmenlerin yanında olacağız. Maddi-manevi elimizden gelen herşeyi Bayburt halkı ile beraber yapmaya hazırız'' dedi.

Kılıç, şu açıklamayı yaptı:

"Suriye’de ilk olarak Esad rejiminin zulmüne uğrayan soydaşlarımız daha bu beladan kurtulamadan, şimdi de IŞİD terör örgütü tarafından baskı altına alınmıştır. Yaşanan iç savaşta var olma mücadelesi veren soydaşlarımız, bugün ise IŞİD adlı terör örgütüne rağmen bölgedeki varlığını korumaya çalışmaktadır. Selçuklu Devleti’nin ve Osmanlı Devleti’nin bizlere yadigârı olan ve ülkemizin dışındaki tek resmi toprağımız Caber Kalesi’nin nöbetçileri, Suriye Türkmenleri’nin bir kısmı canlarını ve namuslarını korumak için ülkemize göç etmektedirler. Genellikle yaşlı, kadın ve çocuklardan oluşan bu göçmen soydaşlarımızın özellikle şehirlerin muhtelif yerlerinde ikamet edenleri ise oldukça zor şartlarda yaşamlarını idame ettirmeye çalışmaktadır. Biz ülkücüler olarak her zaman Türkmenlerin yanında olacağız. Maddi-manevi elimizden gelen herşeyi Bayburt halkı ile beraber yapmaya hazırız. Tüm hemşehrilerimizden yardımlarını 0506 465 55 63 - 0541 591 84 81 telefonları aracılığıyla ocak binamıza ulaştırmasını istiyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
journalist 9 yıl önce

helal

Avatar
Realist 9 yıl önce

Reklamlar....

Avatar
Hümanist 9 yıl önce

Müslüman Türk.