Ülkücülerden Kerkük’e yardım eli

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından başlatılan Kerkük'e yardım kampanyası kapsamında Bayburt’ta toplanan yardımların ilki gönderildi.

Ülkücülerden Kerkük’e yardım eli
Bayburt Postası - Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından başlatılan Kerkük'e yardım kampanyası kapsamında Bayburt’ta toplanan yardımların ilki gönderildi.

Yaklaşık bir hafta önce başlatılan ve Bayburt Ülkü Ocakları tarafından kurulan komisyon tarafından toplanan yardımlar bölge toplama merkezi olan Erzurum'a teslim edildi.

Yardım kampanyası devam ediyor

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Mahmut Aydemir, Bayburtlular’ın kampanyaya gösterdiği ilgiye teşekkür ederek, "Allah'a çok şükür ki, soydaşlarımız için başlattığımız kampanyaya vatandaşlarımız yoğun ilgi ve alaka gösterdiler. Topladığımız yardımların ilk kafilesi yola çıktı. Kampanyamız bundan sonrada devam edecek ve soydaşlarımıza en üst seviyede yardım sağlanması için gereken gayret gösterilecektir. Bu vesile ile gerek yiyecek ve giyecek olarak, gerekse genel merkezimizin açtığı banka hesaplarına yapılan yardımlardan dolayı tüm halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.