Ülkücülerden ''Başkanla Yüz Yüze'' toplantıları

Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Aralık ayında "Başbakanla Yüz Yüze’’ adlı istişare toplantısı düzenliyor. İl Başkanı Oğuzhan Okutmuş, düzenlenen etkinlikle faaliyetlerin değerlendireceği, Bayburt halkı ve öğrencilerin fikir ve önerilerinin alınacağını belirtti.

Ülkücülerden ''Başkanla Yüz Yüze'' toplantıları

Bayburt Postası - Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Aralık ayında "Başbakanla Yüz Yüze’’ adlı istişare toplantısı düzenliyor. İl Başkanı Oğuzhan Okutmuş, düzenlenen etkinlikle faaliyetlerin değerlendireceği, Bayburt halkı ve öğrencilerin fikir ve önerilerinin alınacağını belirtti.

22-24 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikle ilgili bir açıklama yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Okutmuş, görevde bulunduğu 3 yıl boyunca gerek eğitim, gerekse sosyal sorumluluk projeleri ile yoğun bir tempoda olduklarını ve vatandaşlarla birebir görüşme açısından sınırlı zamanlarının kaldığını ifade ederek, onlara daha çok zaman ayırmak adına  “Başkanla Yüz Yüze” projesini hayata geçirdiklerini söyledi.

Projeyle hem çalışmaların elbirliği ile yapılmasının hedeflendiğini, hem de ortak aklın Ülkü Ocakları projelerine dahil olmasının sağlanacağını söyleyen Okutmuş, “İnandığımız değerler noktasında da istişarelerin sünnet olduğunu da benimsemiş  kişiler olarak bu vesile ile de bir vecibemizi yerine getirmiş olacağız. Proje kapsamında 3 gün boyunca yuvamızda genç, ihtiyar, ülkücü veya değil, kadın, erkek, tüm Bayburt halkımızı, gönüldaşlarımızı ve üniversite öğrencilerimizi ağırlayacak, kendilerinin fikirlerini alıp, ikramlarımızı sunacağız. Görüşmelerin bire bir olma sebebi ise insanların rahatlıkla görüşlerini ifade etmelerini sağlamaktır. Bu vesile ile fikri, önerisi, eleştirisi  olan tüm hemşeri ve gönüldaşlarımızı bir çay içmeye yuvamıza davet ediyorum" dedi.                                                                                                                                                                       

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.