Ülkücüler 'Başbuğ Türkeş'i andı

Bayburt Ülkü Ocakları, Alparslan Türkeş ve Ülkücüler konulu bir program düzenledi.

Ülkücüler 'Başbuğ Türkeş'i andı
Bayburt Postası - Bayburt Ülkü Ocakları, Alparslan Türkeş ve Ülkücüler konulu bir program düzenledi. Şair Zihni Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programda bir konuşma yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammet Kılıç, gençlerin savundukları görüşleri, fikirleri tanıması ve bilmesi gerekli olduğunu ve bunun bu tür programlar gerçekleştirdiklerini söyledi.

Eğitim alanında gerçekleştirilen faaliyetlerin önemli olduğunu belirten Kılıç, ülkücülerin bir fikriyatın devamı olan davanın sahipleri olduğunu belirterek, Ülkücü Hareketin Türk milleti var oldukça yaşayacağını, ülkücü gençliğin dinleri ve vatanları için can vermiş ağabeyilerinin izinde olacağını kaydetti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda Alparslan Türkeş ve Ülkücüleri konu alan sinevizyon gösterimi yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.