Ülkü Ocakları, Fırat Çakıroğlu'nu andı

Bayburt Ülkü Ocakları Başkanlığı, 20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesi'nde bölücü hainler tarafından şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu, şehadetinin 3. yıldönümünde gerçekleştirmiş olduğu bir dizi etkinlikle andı.

Ülkü Ocakları, Fırat Çakıroğlu'nu andı
Bayburt Postası - Fırat Yılmaz Çakıroğlu adına ilk etkinlik; Türk Dünyası Parkı ve Bayburt Üniversitesi Dede Korkut Kampüsünde, Çakıroğlu'nun yaşamından kareler içeren fotoğraf sergisinin açılmasıyla gerçekleştirildi.

Fırat Çakıroğlu için ikinci program, Yakutiye Cami'de gerçekleştirildi. Aynı zamanda Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü olması münasebetiyle, Fırat Çakıroğlu ve tüm Şehitler için Mevlid-i Şerif okutularak, millet ve devlet için dualar edildi.

Günün son programı, Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanlığında gerçekleştirildi. Fırat Çakıroğlu'nun hayatı ve örnek mücadelesinin anlatıldığı konferansla başlayan program, Kuran'ı Kerim tilaveti ve ardından yapılan dualar ile sona erdi.

Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanı Fatih Ötünç, Çakıroğlu adına gerçekleştirilen programlarda emeği geçen "Bugünün Yiğit Fıratları, Ülkü Ocaklı gençlere" ve katılım sağlayarak, dualar ederek, şehitlerimizin aziz hatırasını diri tutan halkımıza teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.