TÜRKAV Bayburt İl Temsilcisi Cihan Saka

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Bayburt İl temsilciliğine Cihan Saka getirildi.

TÜRKAV Bayburt İl Temsilcisi Cihan Saka
Bayburt Postası - Kamu-Sen il binasında düzenlenen toplantı ile Cihan Saka’ya il temsilcilik belgesi Genel Başkan Ebubekir Korkmaz tarafından verildi.

Törende konuşan TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, Türk milliyetçilerinin, devleti kuran fikrin ve yaşatan ideallerin sahibi olduklarını belirterek, kamuda görev yapan Türk Milliyetçileri olarak uzun bir yoldan geldiklerine dikkat çekti. Korkmaz, “Devletimizi kuran fikrin ve yaşatan ideallerin sahibiyiz. Her şartta Türkiye Cumhuriyeti Devletinin asli gücü olan arkadaşlarımızın gösterdiği milli duruş takdire şayandır. Fakat son yıllarda yaşadıklarımız devletine hayatı pahasına bağlı olan mensuplarımıza karşı zulme dönüşmüştür. Devlet içine sızan FETÖ ve PKK terör örgütlerine karşı devletimizin yanında mücadele eden arkadaşlarımıza yapılanları kabullenemiyoruz” dedi.

Fikri temelleri Merhum Alparslan Türkeş tarafından atılan ve 1989 yılında fiili olarak kurulan TÜRKAV’ın kamuda çalışan Türk Milliyetçilerinden oluştuğunu hatırlatan Genel Başkan Ebubekir Korkmaz, Türk Milliyetçileri olarak uzun bir yoldan geldiklerini bu yolun çileler meşakkatlerle dolu olduğunu söyledi.

Yeni dönemde birinci vazifelerinin ilk önce adaletsizliklerin karşısında durmak olacağını aktaran Korkmaz, "Kamu içinde yer tutan yandaş sendikacılık yerine liyakat ilkesini hâkim kılmak için demokratik mücadele vereceğiz. ‘Hak, kuvvetlinin değil haklınındır’ prensibiyle çalışacağız. Mensuplarımızla büyük bir dayanışma içerisinde olacak, bu dayanışmayı geleceğin güçlü devlet yapısı içinde çok iyi değerlendireceğiz. Zor bir dönemden geçen devletimiz için gövdemizi taşın altına koyuyoruz. Gönlü Türk ve Türkiye aşkıyla dolu olan bütün kamu çalışanlarını da bu birliğin içerisinde yer almaya davet ediyorum. Kimliğinde asalet mührü taşıyanlarla birlikte bütün zorlukları aşacağımıza inanıyorum. Bunun için gece gündüz demeden çalışacağız” şeklinde konuştu. 
TÜRKAV İl Temsilciliğine atanan Cihan Saka ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 “Genel Merkezimizin takdirleri ile vatan ve millet diyerek yola çıkılan bu kutlu mücadelede görevi devralmış bulunuyorum. Tertemiz teslim aldığım bu bayrağı geleceğe lekelemeden taşımak gaye ve gayreti ile  çalışacağım. Bu yüce davada bu güne kadar emeği geçen tüm gönül erlerine teşekkür ederim. Bugün Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yaşıyor, güzel Türkçemizi konuşuyor ve minarelerimizden Ezan sesi duyuluyor olmasında kısaca bugün burada bulunuyor olmamızda büyük emekleri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, onun silah arkadaşları, Türk Milliyetçiliği davasına kendini adamış Vakfımızın kurucusu Başbuğumuz Alpaslan Türkeş ve bu davada şehit olmuş birçok isimsiz kahramanımızı rahmet ve minnetle anıyoruz. Bir Türk Milliyetçisi olarak bugüne nasıl geldiğimizi çok iyi biliyoruz. Atalarımızın bize bıraktıkları bu mirasa canımız pahasına sahip çıkacağımızın, temel ilkemiz olan tek devlet, tek millet, tek bayrak, tek dil anlayışımızdan ödün vermeyeceğimizin ve doğruluğundan şüphe duymadığımız bu kutlu mücadelede sonuna kadar mücadele edeceğimizin bilinmesini isterim.

Gayemiz; Lider Teşkilat Doktrin felsefesinden hareketle ve bu ilkeler doğrultusunda Ay Yıldıza söz verdik sloganından taviz verilmeyeceği; bu duygu ve düşünceye, yüce ülküye gönül vermiş olan vakfımız ve üyelerinin yurdumuzun geçmekte olduğu hassas ve nazik dönemde yurdumuzun bölünmez bütünlüğüne birlik ve beraberliğine necip Türk milletinin ali menfaatlerinden ve mukaddesatından asla vazgeçmeyen bir memur hareketinin yılmaz ve yıkılmaz öncüsü olduğumuzun bilinmesidir.”

Toplantıya TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, TÜRKAV Genel Başkan Yardımcısı Abit Öztürk, 
TÜRKAV Genel Başkan Yardımcısı Erkan Yılmaz, Kamu-Sen Bayburt İl Başkanı Ahmet Çalışkan ve
Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Yunus Emre Zengin katıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.