Türk Sağlık-Sen Bayburt Şubesi'nden '14 Mart' kutlaması

Kamu-Sen'e bağlı Türk Sağlık-Sen Bayburt İl Temsilciliği 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle Bayburt Otel Konaklama’ da sendika üyeleri ve sağlık çalışanlarına yönelik kahvaltılı toplantı düzenledi.

Türk Sağlık-Sen Bayburt Şubesi'nden '14 Mart' kutlaması
Bayburt Postası - Kamu-Sen Bayburt Şube Başkanı Ahmet Çalışkan'ın da katıldığı kutlamada bir konuşma yapan Türk Sağlık-Sen Bayburt İl Temsilcisi Şahin Midilli, "Türk Sağlık-Sen Bayburt İl Temsilciliği olarak 14 Mart Tıp Bayramı vesilesi ile birlik ve beraberliğimizin daha güçlü daha anlamlı hala gelmesi ve hergün büyüyen ve çoğalan üyelerimizin birbiri ile tanışması için bu organizasyonu düzenledik. Birlikteliğimiz gücümüzdür" dedi. 

Çalışanların hak ve hukukunu korumak, sorunlarını çözmek için çaba ve gayret gösterdiklerini belirten Midilli, "Türkiye Kamu Sen gerçekten büyük mücadele veren en büyük sivil toplum kuruluşlarından bir tanesidir. Bunun içerisinde Türk Sağlık Sen iş kolu bazıyla Türkiye genelinde üyelerimizle var olduğumuzu her yerde göstermiş bulunmaktayız. Çünkü biz kurumlarda yöneticiler ile birlikte hareket etmiyoruz. Biz alın terimizle, emeğimizle, mücadelemizle, ekonomik ve özlük haklarımızı kazanımı için çaba sarf ediyoruz. Yalan yanlış vaatlerle üyelerimizi kandırmıyoruz. Bayburt Türk Sağlık-Sen teşkilatı olarak elimizden geldiğince sorunları çözmeye ve hakkınızı savunmaya gayret ediyoruz. Türk Sağlık-Sen bizim sevdamızdır. Teşkilat olarak bu sevda için her şeyi yapmaya hazırız" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.