Süleyman Seyhan yeniden BTSO Başkanı

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası seçimini yaptı.

Süleyman Seyhan yeniden BTSO Başkanı
Bayburt Postası - Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası'nda 3 Nisan 2018 günü gerçekleştirilen meslek komiteleri seçimlerinden sonra bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu başkanlığı seçiminde Süleyman Seyhan yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

Bayburt TSO Hizmet binasında gerçekleşen seçimlerde yönetim kurulu başkanlığına seçilen Süleyman Seyhan’ın yönetiminde başkan yardımcılığına Ali Karslı, muhasip üyeliğe Murat Kardeş, yönetim kurulu üyeliklerine Osman Gülsüm, Abdulkadir Polat seçildi.

Yönetim kurulu üyeliklerinin belirlenmesinden sonra gerçekleştirilen meclis başkanlık divanı seçimlerinde de Oda meclis başkanlığına Bünyamin Köklü, başkan yardımcılıklarına Tevhit Köroğlu ve Mahmut Osmanoğlu, katip üyeliğe Selçuk Topsakal seçildi. Oda genel sekreteri Gökhan Önder Karaoğlu’nun açılış konuşması ve bilgilendirme sunumuyla başlayan törende yönetim kurulu başkanı olarak seçilen Süleyman Seyhan ve Meclis oturumunda başkanlığa seçilen Bünyamin Köklü meclis üyelerine teşekkürlerini ileterek bundan sonra yapılacak çalışmalarda başarı dileklerini iletti.

3 Nisan 2018 günü gerçekleşen meslek komiteleri seçiminde Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi şu isimlerden oluştu:

Süleyman Seyhan, Bünyamin Köklü, Osman Gülsüm, Ali Karslı, Murat Kardeş, Abdulkadir Polat, Tevhit Köroğlu, İsmail İşaşır, Celalettin Topyay, Latif Güçlü, Muhsin Bahadır, Selçuk Topsakal, Mahmut Osmanoğulları, Nuri Sefa Develi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.