ŞAGDER'den Vali Epcim'e ziyaret

Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği (ŞAGDER) yeni Yönetim Kurulu, Vali Cüneyt Epcim’i ziyaret etti.

ŞAGDER'den Vali Epcim'e ziyaret

Bayburt Postası - Derneğin geçen hafta gerçekleştirilen olağan kongresinde yeniden seçilen mevcut Başkan Selami Köksal ile Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Epcim’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Epcim, ziyarette önceki dönem olduğu gibi şehit yakınları ve gazilerden oluşan yeni yönetim kuruluna tebriklerini ileterek çalışmalarında başarı diledi. Şehit aileleri ve gazilerin kendileri için gurur ve onur kaynağını olduğunun altını çizen Vali Epcim, “Her zaman sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bundan sonra da inşallah birlikte güzel çalışmalarımız olur. Psikolojik ve sosyal destek noktasında önemli çalışmalar yürütüyorsunuz. Bizler de bu çalışmalarınızda elimizden gelen desteği vermek istiyoruz. Bu vesileyle tekrardan sizleri ve yönetim kurulunuzu tebrik ediyorum. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Başkan Köksal ise Vali Epcim’e, yeni dönem çalışmalarına ilişkin bilgi vererek yakın ilgisi ve destekleri dolayısıyla teşekkürlerini bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.