Pekmezci, Tekirdağ'da Bayburtlular'la buluştu

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Tekirdağ Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti. 

Pekmezci, Tekirdağ'da Bayburtlular'la buluştu

Bayburt Postası - Tekirdağ Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sinan Dağ'ın daveti üzerine gerçekleşen ziyarette Başkan Pekmezci Tekirdağ'da yaşayan Bayburtlularla bir araya geldi. 

Bayburt'un konuşulduğu ziyarette Tekirdağ'da yaşayan Bayburtlularla bir araya gelmekten dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Başkan Hükmü Pekmezci, kilometrelerce uzaktan Bayburtluların selamlarını getirdiğini ifade ederek misafirperverliklerinden dolayı Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Başkan Yardımcısı Sabri Çınar, Süleymanpaşa MHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Ertürk, Başkan Yardımcısı Oğuz Erel, Dernek Başkanı Sinan Dağ ve Bayburtlulara teşekkür ederek Temmuz ayında yapılacak olan Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri'ne davet etti.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve Dernek Başkanı Sinan Dağ ise Başkan Hükmü Pekmezci'yi Tekirdağ'da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hamiyet yücesoy-dısburg 2 yıl önce

müjde 100 tonluk ali taşı havada duruyor.saruhan köyü kale altında,bir uzungöl
olabilir.!!!