Özel günlerinde unutulmadılar

Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammet Kılıç, '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' dolayısıyla Türkiye Sakatlar Derneği Bayburt Şubesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Özel günlerinde unutulmadılar
Bayburt Postası - Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammet Kılıç, '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' dolayısıyla Türkiye Sakatlar Derneği Bayburt Şubesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Kılıç, yöneticileriyle birlikte gittiği dernekte tüm üyelerin özel günlerini kutlayarak, dernek başkanı Murat Dumlupınar'a çiçek takdim etti.

Dernek Başkanı Murat Dumlupınar'ın çok memnun olduklarını ve teşekkürlerini ilettiği ziyarette bir konuşma yapan Muhammet Kılıç şunları söyledi:

''Her insan hayatı iniş çıkışlarla sürdürür ve her insan birer engelli adayıdır. Dolayısıyla bu konu herkesi yakınen ilgilendiren, herkesin çözümünde yer alması gereken bir durumdur. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' ilkesini düstur edinen teşkilatımız bu konuda üzerine düşen ne varsa yapmaya hazırdır. Her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız ve emrindeyiz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.