MÜS-DER, Filistin'de iftar sofrası kurdu

Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti 2016 Ramazan ayı çalışmalarını uluslararası bir çalışmayla tamamladı.

MÜS-DER, Filistin'de iftar sofrası kurdu
Bayburt Postası - Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti 2016 Ramazan ayı çalışmalarını uluslararası bir çalışmayla tamamladı. İsrail’in ablukası altında yoksulluk ve yoklukla mücadele eden Filistin bölgesinde iftar sofrası kuran MÜS-DER, Gazze’de yetim gönüllere dokunmaya devam ediyor.

MÜS-DER Başkanı Adil Kacır, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"2016 Ramazan ayı faaliyetlerimiz çok bereketli geçiyor, yurt içi ve yurt dışından çalışmalarımıza maddi ve manevi katkı sağlayan tüm gönüllülerimize ve bağışçılarımıza mazlumlar adına şükranlarımızı sunuyoruz. Bereket ayında; İftariyelik dağıtımları yetim giyindirme çalışmaları, kurduğumuz iftar sofraları, sahur buluşmaları ile binlerce kardeşimize ulaştık. Veren el ile alan el arasında hayra köprü olmaya devam eden cemiyetimiz, ülkemizde misafir olan öğrencilere, mültecilere, Ramazan kumanyası, fitre, zekât, kıyafet, gıda ve temizlik kolisi gibi her türlü ayni ve nakdi bağışı afet ve yoksulluk yaşayan mahalle, köy ve bölgelerdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam edecek."

Anahtar Kelimeler:
MÜSDER
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.