Lökoğlu: "Hizmet için yeniden adayım”

Sağlık-Sen Bayburt Şube Başkanı Fikret Lökoğlu, sendika başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

Lökoğlu: "Hizmet için yeniden adayım”
Bayburt Postası - İki dönem sürdürdüğü başkanlık görevine yeniden aday olan Lökoğlu, 10 yıldır görevde olduğunu ve görev yaptığı süre boyunca sorunları çözmeye yönelik hizmet ettiğini belirtti.  

'Başkanlık yaptığım süre boyunca hep şeffaf ve hesap verilebilir sendikacılık yapma gayreti içinde oldum' diyen Lökoğlu, "Sendikacılık bilgi, birikim, tecrübe ister. Ben ve ekip arkadaşlarım bu bilgi ve birikimi bu tecrübeyi kazandığımız için sizlere bu tecrübelerimiz ışığında hizmet verebilmek için tekrar karşınıza çıktık. Yeni aday listemizle bu dönem tekrar karşınızdayız" dedi. 

Alnı açık, başı dik olarak, hiç bir güç karşısında eğilip bükülmeden sendikacılık yapmaya devam edeceğini söyleyen Lökoğlu, "Yaptığım ve katkıda bulunduğum hizmetleri bir beklenti karşılığında değil Allah rızası için ve bir ibadet aşkıyla yapmaya çalıştım. Hiç bir şahıstan, hiç bir kurumdan makam ve mevki beklentisi içinde olmadım. Kendimi sendikaya, sendikacılığa ve bu vesile ile insanlığa hizmete adadım. Hep doğru kimden gelirse gelsin doğrunun yanında, yanlışı kim yaparsa yapsın yanlışın karşısında durdum ve durmaya çalıştım. Neticede hangi niyetle sendikacılık hayatına girdiysem o niyetle sendikacılığımı, orijinalliğimi bozmadan çalışmalarımı sürdürdüm, sürdürmeye devam edeceğim. Kıymetli ve çok değerli arkadaşlar. Hiçbir zaman gizli kapılar arkasında yapılan bir seçim süreci bizim tercihimiz olmadı. Seçimimizi tüm üyelerimizin katılımı ile kime oy kullanmak isterse istesin 11.11.2018 tarihinde Pazar günü Kültür Merkezi toplantı salonunda oy kullanmaya davet ediyorum" diye konuştu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nazim 5 yıl önce

Yalandan kim ölmüş.at bakalım belki tutar