Lider, tam kadro Of Gecesi’nde

BAL Ligi 1. Grup 21. Hafta karşılaşmasında Artvin deplasmanında Arhavispor’u yenen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor maçın ardından Of Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği geceye katıldı.

Lider, tam kadro Of Gecesi’nde
Bayburt Postası - BAL Ligi 1. Grup 21. Hafta karşılaşmasında Artvin deplasmanında Arhavispor’u yenen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor maçın ardından Of Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği geceye katıldı. Arhavi deplasmanından çıkardığı 3 puanla şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, tam kadro katıldığı gecede galibiyeti kutladı.

Yöneticiler, teknik heyet, sporcular ve taraftarların katıldığı gecede sanatçılar Bünyamin Oraç, Önder Gider, Erdal Yalçıntaş ve Adnan Yılmaz sahne aldı. Geceye katılan Oflular ve Bayburtlular kol kola bar oynayarak horon teptiler.

Of Sahil Gün Batımı Tesisleri’nde gerçeklşen gecede bir konuşma yapan Of Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Adem Atamer, “6. düzenlediğimiz bu gecemizde tüm Bayburtlu ve Oflu hemşerilerimizle birlikte olmanın gururunu ve hazzını yaşamaktayız. Ayrıca profesyonel lig özlemimizi bitirecek Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor takımımız rakip Arhavi Spor’u deplasmanda 3-1 gibi net bir skorla yenerek şampiyonluğa daha da yaklaşmış ve bu coşku ve sevinci beraber yaşamamıza imkân verdikleri için, gecemize teşrif ettikleri için onlara da teşekkürler ediyor şampiyonluğun hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Of Belediye Başkanı Murat Saral ise, “Bayburtlular ve Oflu hemşerilerimiz artık ortak akıl ile aynı düşünüp aynı hareket eden bir toplum olmuşlar ve gecelerini de beraber yaparak birlikteliklerini pekiştirmektedirler. Of - Bayburt artık ayrılmaz bir ikili gibidirler. Umarız hiçbir şey onların bu birlikteliklerini bozmaz, bu gecemizde bizleri yalnız bırakmayan şampiyon takım unvanına bir dönemeç kalmış Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor  takımı, yönetimi ve teknik ekibine hoş geldiniz diyor, teşekkür ediyorum’’ dedi.

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan ise birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Birlikteliğin önem arz ettiği bu son dönem de Vatanın her karış toprağında Barbutlular olarak olduğumuz her yerde birer onur timsali olan hemşerilerimizin böyle geceler düzenlemesi ve beraberliği, aynı havayı teneffüs etmenin gururunu yaşıyoruz. Of Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen gecede, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği olarak İstanbul’da ki tüm Bayburtluların selamını getirdim ve herkese iyi eğlenceler diliyorum.”

Konuşmaların ardından, Bayburtlu Yönetmen Cuma Uğurlu’nun yönetiminde Of’ta çekimi yapılan  "61. Bölge” filminin tanıtım fragmanı gösterimi yapıldı. Dernek Başkanı Atamer, yönetmen Uğurlu'ya plaket takdim etti.

Bayburtlu sanatçı Bünyamin Oraç, Kemençe sanatçısı Önder Gider, Erdal Yalçıntaş ve Adnan Yılmaz’ın sahne aldığı son bölümde Oflular ve Bayburtlular kol kola bar oynayarak horon teptiler.
 
Geceye; Of Belediye Başkanı Murat Saral, Trabzon Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği eski Genel Başkanı Abdurrahman Polattimur, Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Yaşar Erdoğan, MHP Bayburt Belediye Başkan adayı İdris Aydın, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, STK temsilcileri ve davetliler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.