KUYAŞ ve Kadim Yurtlar Dayanışma Derneği'nden Türkistan'a Yardım

KUYAŞ ve Kadim Yurtlar Dayanışma Derneği (KYD) öncülüğünde Güney Türkistan'a Türkiye’den maddi yardımlar devam ediyor.

KUYAŞ ve Kadim Yurtlar Dayanışma Derneği'nden Türkistan'a Yardım

Bayburt Postası - Kadim Yurtlar Dayanışma Derneği tarafından yardımlar ve içme suyu çeşmeleri hakkında yapılan açıklamada, bölgede bir insanın hayatını devam ettirbilmesi adına birçok eksiğin olduğu kaydedildi. Dernek olarak hayırsever vatandaşların yardımlarını bölgeye taşımak adına çok hassas bir görev icra ettiklerine değinilen açıklamada, öncelikle içme suyu ve başta ekmek olmak üzere tüm gıda ürünlerine ihtiyaç olduğu dile getirildi.  

Ülkücü Şehitler adına bölgedeki soydaşlar için 110 içme suyu çeşmesi yapıldığına değinilen açıklamada, Güney Türkistan'da tam bir insanlık dramının yaşandığı ve bölgeye yardım yollamak isteyen hayırseverlerin derneğe başvurarak, bu hayırlarının yerine ulaşmasını sağlayabileceklerinin altı çizildi. 

Açıklamada, İçme Suyu Kuyusu Fiyatının 10.000 TL, Güneş Enerji Sistemi 1700 TL,  Adak Kurban 1000 TL, Büyük Ekmek 2 TL, Küçük Ekmek 1 TL olduğu belirtildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.