Kurum müdürlerinden ŞADDER'e ziyaret

Baybur'ta görev yapan kamu kurum müdürleri, Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Kurum müdürlerinden ŞADDER'e ziyaret
Bayburt Postası - Dernek Başkanı Selami Köksal'dan dernek faaliyetleri hakkında bilgi alan kurum müdürleri, yönetim kurulu üyeleriyle de sohbet etti.

Kamu kurum müdürleri adına düşüncelerini dile getiren Göç İdaresi Bayburt İl Müdürü Hüsnü Yağmur, tüm şehit ve gazi ailelerinin devlete, millete emanet olduğunu ifade ederek, tüm kamu personelleri olarak her zaman şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınlarının yanında olduklarını söyledi.

Dernek Başkanı Köksal da ziyaretlerinden dolayı kamu kurum müdürlerine teşekkür etti.

Kurum müdürleri, üyelik formu doldurarak Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği'ne üye oldu.

Ziyarete, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdulkadir Karabulut, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Adil Arslan, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Abdullah Kahveci, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ali İhsan Nuhoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Adem Köse, İl Sağlık Müdürü Dr. İlker Hancı, Bayburt Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Sebahattin Canmemiş, Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Alparslan Katırcı ile Yurt-Kur İl Müdürü Halil İbrahim Fazla katıldı.

Anahtar Kelimeler:
ŞADDERSelami Köksal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.