Kocaeli Bayburt Yardımlaşma ve Kültür Derneği'ne yeni başkan

Kocaeli Bayburt Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin genel kurulunda iki isim yarıştı.

Kocaeli Bayburt Yardımlaşma ve Kültür Derneği'ne yeni başkan

Bayburt Postası - Kocaeli Bayburt Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin gerçekleşen kongresinde 94 oy alan Ali Baştürk, başkan seçildi.

Kocaeli Bayburt Yardımlaşma ve Kültür Derneği, kongresini gerçekleştirdi. İzmit Kuruçeşme Lozan Caddesi No:29 adresinde bulunan dernek binasında gerçekleşen kongrede mevcut başkan Hamza Polattimur aday olmadı. Kongrede Ali Baştürk ile İbrahim Cengiz’in listeleri yarıştı.

BAŞTÜRK’E 94 OY

Genel kurulda yapılan oylama sonucunda İbrahim Cengiz 51 oy alırken, Ali Baştürk ise 94 oy aldı. Bu sonuçla Ali Baştürk derneğin yeni başkanı oldu. Görev dağılımını yapan derneğin yeni yönetimi şu şekilde oluştu;

Başkan: Ali Baştürk, Başkan Yardımcı: Kadir Varol, Muhasip: Ersoy Beşbaş, Genel Sekreter: Sedat Baydemir, Eğitim Sorumlusu: Rahman Çeçen, Üye: Hasan Birol, Üye: İsmail Timur.

ALİ BAŞTÜRK KİMDİR?

1968 Bayburt doğumlu. 40 yıldır Kuruçeşme ikamet ediyor. Batmaz Türk İnşaat’ın sahibi. Dernekte daha önce başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. Evli, iki çocuk, iki torun sahibi. (Kaynak: cagdaskocaeli.com.tr)

Anahtar Kelimeler:
Ali Baştürk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.