Kızılay'dan yangınzede aileye yardım

Türk Kızılayı Bayburt Şubesi, yardıma muhtaç aileleri unutmuyor.

Kızılay'dan yangınzede aileye yardım
Bayburt Postası - Türk Kızılayı Bayburt Şubesi, yardıma muhtaç aileleri unutmuyor. Geçtiğimiz Ağustos ayında Arpalı Beldesi’nde evi yangında zarar gören Suat Bayram’a Türk Kızlayı Bayburt Şubesi tarafından ayni yardım yapıldı. 

Kızılay gönüllüleriyle yangınzede aileye yardımları ulaştıran Türk Kızılayı Bayburt Şubesi Başkanı Fikret Aksoy, “Türk Kızılayı Kuzeydoğu Anadolu Bölge Afet Yönetim Merkezine bağlı olmak kaydıyla, tutulan raporlar doğrultusunda bu ailemize İnsanlık adına yardımda bulunuyoruz. Bir evin ihtiyacı olabilecek ev eşyalarını afetzede ailemize teslim ediyoruz” dedi.
Aksoy, 2014 yılı içerisinde yangında hasar gören 10 aileye ayni yardım yapıldığını da sözlerine ekledi.

Bayburt halkının kan bağışı duyarlılığı


Öte yandan Türk Kızılayı Erzurum Şubesi Doğu Anadolu Bölge Kan Merkezi tarafından başlatılan  “Bağışlanan Her Kan Kurtarılan 3 Can” kampanyasına Bayburt halkı yoğun ilgi gösterdi.

Türk Kızılayı Erzurum Şubesi Doğu Anadolu Bölge Kan Merkezi tarafından başlatılan kampanyada iki günde 108 ünite kan alındığını belirten ve bu konuda duyarlı olan tüm Bayburt halkına teşekkür eden Fikret Aksoy; ''Bağışlanan Her Kan Kurtarılan 3 Can '' kampanyasına ilgi bizi memnun etti. Bu yaptığımız bağışlar inşallah insanlarda bilinç seviyesinin yükselmesine ve duyarlılık açısından yapılmasının ülke açısından ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Bu etkinlikle ulusal ve yerel anlamda insanlarda farkındalık bilincinin artmasını temenni ediyorum" dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.