Kızılay'dan "81 il 81 öğrenci" projesi

Bayburt'tan bir öğrenci, "81 il 81 öğrenci" projesi kapsamında İstanbul'a gidecek.

Kızılay'dan "81 il 81 öğrenci" projesi
Bayburt Postası - Kızılay Bayburt Şubesi Başkanı Fikret Aksoy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 81 ilden, 81 öğrencinin İstanbul'da buluşacağını söyledi.

Organizasyonun Kızılay İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım öncülüğünde yapıldığını belirten Aksoy, "81 ilden farklı özelliklere haiz öğrencileri İstanbul'da buluşturuyoruz. 23 Nisan kutlamaları kapsamında bir araya gelecek öğrenciler ilk defa uçağa binecek ve İstanbul'un tarihi, kültürel ve doğal mekanlarını gezecekler." dedi.

Aksoy, Bayburt'tan da Mahmut Kemal Yanbeğ Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Elifnur Yılmaz'ın, Kızılay Bayburt Şube yöneticisi Günay Göktürk refakatinde 4 gün İstanbul'da misafir edileceğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.