Kılıç'tan 'Tuğrul Türkeş'e tepki

Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammet Kılıç, MHP'nin ilkelerine uymayarak seçim hükümetinde yer alan Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş’e tepki göstererek, ”Biz Başbuğ’un yolundayız, liderimizin emrindeyiz, yolu şaşanlar düşünsün” dedi.

Kılıç'tan 'Tuğrul Türkeş'e tepki
Bayburt Postası - Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammet Kılıç, MHP'nin ilkelerine uymayarak seçim hükümetinde yer alan Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş’e tepki göstererek, ”Allah'tan başkasından korkmayan bir hareketi ihanet yıldıramaz. Biz Başbuğ’un yolundayız, liderimizin emrindeyiz, yolu şaşanlar düşünsün” dedi.

Ülkü Ocakları Başkanı Kılıç yaptığı yazılı açıklamada, “Namusumuz olan Türk İslam davasını, haysiyetli bir şekilde son nefesimize kadar muhafaza ederek, Allah’ın huzuruna ve şehitlerimizin karşısına; alnı ak, başı dik bir şekilde çıkmak çabası bizim için rütbelerin en büyüğüdür. Yarım asırlık geçmişiyle kutlu bir mücadelenin içinden süzülüp gelen bu davayı hiçbir ihanet zayıf düşürememiş, engelleyememiştir. Bilakis, saflarımız daha da sıklaşmış, birlikten irilik ve dirilik hasıl olmuştur” ifadelerini kullandı.

Başkan Kılıç, bu yola çıkarken ’uzun ve çetin’ olduğunu bildiklerini belirterek şöyle konuştu: "Her türlü zorluğun, çilenin, ’menfaat tekliflerinin’ karşımıza çıkacağının farkındaydık; ancak, başı yalnız Allah’ın huzurunda eğilenlerin dünyalık hiç bir nimete eyvallahı olmayacaktır. Biz ’emrolunduğu gibi dosdoğru’ istikamet üzere bu şerefli yolu yürümeye devam edeceğiz. Bu yolda en büyük güvencemiz Elif duruşlu, Bozkurt bakışlı yiğit ülküdaşlarımızdır. Bu yolda en büyük güç kaynağımız ise imanımız ve davamıza olan sarsılmaz sadakatimizdir."

Kılıç, "Varlığını Türk-İslam davasına vakfeden, Milliyetçi-Ülkücü Hareketi her platformda dosdoğru ve dimdik bir şekilde, şerefle temsil eden liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in hayırlı evlatları olarak; yayından gerilmiş bir ok gibi hedefe saplanmak üzere hazır ve nazır olarak emrindeyiz" diye konuştu.

"Başbuğ’umuzun yolundayız, liderimizin emrindeyiz"

Ülkücü hareketin bugünlere kolay gelmediğini vurgulayan Kılıç, sözlerini şöyle tamamladı: “Halka halka büyüyen şehitler kervanımız, hücre hücre dirilen çilekeş ülküdaşlarımız buna şahittir. Ağzı dualı analarımızın, gönlü bereketli babalarımızın niyazları yanımızdadır. İdam sehpalarını, tabutlukları, cezaevlerini tek tek aşarak ülkümüzün sancağını kaldıran, inandığı davadan asla ‘dönmeyen’ cennetmekan Başbuğumuzun ilke ve görüşleri yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. Allah’tan başkasından korkmayan bir hareketi ihanet yıldıramaz. Hiçbir zulüm karşısında eğilmeyen bir hareket, küçük menfaat adamlarına asla aldırmaz! Biz ‘Başbuğ’umuzun yolundayız, liderimizin emrindeyiz yolu şaşanlar düşünsün!”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.