Kahrıman, görevi devraldı

Bayburt Şoförler ve Otomobilciler Odası yeni Başkanı Burhanettin Kahrıman, başkanlığı devraldı.

Kahrıman, görevi devraldı
Bayburt Postası - Şoförler ve Otomobilciler Odasında hafta sonu yapılan genel kurulda Burhanettin Kahrıman 158 oyla yeni başkan seçilmişti.

1996 yılından beri başkanlık görevini üstlenen Köksal Karslıoğlu, düzenlenen törenle başkanlık görevini Kahrıman’a teslim etti.

Başkanlığa seçilen Burhanettin Kahrıman, yaptığı açıklamada Karslıoğlu’na bugüne dek yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür ederek, şoför esnafı için vargüçleri ile çalışacağını ve birlik beraberlik içerisinde hareket edeceklerini söyledi.

Karslıoğlu ise burada yaptığı açıklamada, şimdiye kadar oda bünyesinde bulunan mesai arkadaşlarına ve üyelerine teşekkür ederek, oy veren ya da vermeyen herkese hakkını helal ettiğini ifade ederek mesai arkadaşları ve üyelerden de helallik istedi.

Ardından Burhanettin Kahrıman bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Karslıoğlu’na plaket takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hayri 6 yıl önce

Canin sağolsun MEMLEKET SEVDALISI KÖKSAL bașkan.!!!! Yeni baskanada gorevini 22 yil surdurebilmesi dilegiyle basarilar.