İstanbul Valisi, hemşehrilerini unutmuyor

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bayburt Kültür ve yardım Derneği Bahçelievler Şubesi'ni ziyaret etti.

İstanbul Valisi, hemşehrilerini unutmuyor
Bayburt Postası - İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Bahçelievler Şubesi'ni ziyaret etti.

Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan ve yönetimi, Bahçelievler Şube Başkanı Remzi Dursunkaya, Bağcılar Şube Başkanı Hicabi Durmuş, dernek yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyarette hemşehrileriyle buluşmaktan mutluluk duyduğunu belirten Vali Şahin, fırsat buldukça Bayburt derneklerini ziyaret ettiğini belirtti.  

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan, Vali Şahin'in çalışmalarıyla gurur duyduklarını belirterek, kendisine teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Efsane başkan Köksal Tosun 8 yıl önce

Göstermış olduğunuzilgıden dolayı teşekürler Bayburttun güzıde gazetesı heryerde haberı anında vermesı güzel bır olay ınsanlar yapialn falıyetlerı görüp okumaları basına olan ilgıyı artırır sızler gazetecılıği güzel bır haberle duyuyor ve baskıya sunup dağitıyorsunuz başarılar dılerım