Hemşehrilerinden Vali Şahin’e 'hoşgeldin' ziyareti

İstanbul’da faaliyet gösteren Bayburt menşeli sivil toplum kuruluşları İstanbul Valisi Vasip Şahin'e "hoşgeldin" ziyaretinde bulundu.

Hemşehrilerinden Vali Şahin’e 'hoşgeldin' ziyareti
Bayburt Postası - İstanbul’da faaliyet gösteren Bayburt menşeli sivil toplum kuruluşları İstanbul Valisi Vasip Şahin'i ziyaret etti.

İstabul Valisi Vasip Şahin’e her kesimden ziyaretler sürüyor. Göreve geldikten sonra temaslarını sürdüren ve yoğun bir şekilde misafirlerini kabul eden Vali Şahin, kalabalık bir heyetle gelen hemşehrilerini de ağırladı.

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği üyeleri ile birlikte çok sayıda köy derneği temsilcileri, Vali Şahin'e “hoş geldin” ziyaretinde bulundu. Hemşerilerini makamında kabul eden Vali Şahin, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Faruk Kılıçaslan ve dernek üyeleri ile birlikte diğer Bayburt derneklerinin temsilcileri ile de yakından ilgilendi. 

Ziyarette “hayırlı olsun” dileklerini ileten hemşehrileri ile bir süre sohbet eden Vali Şahin, Bayburtlu misafirlerini ağırladığı için mutlu olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HAZAR 9 yıl önce

bi rahat bırahmadız adamı çalışsın görev süresi misafir ağırlamaynan geçti