Güvenlik İş-Sen'de istifa

Güvenlik İş-Sen Bayburt Temsilcisi Ali Sayıner, 2014 yılından bu yana yürüttüğü görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Güvenlik İş-Sen'de istifa
Bayburt Postası - Güvenlik İş-Sen Bayburt Temsilcisi Ali Sayıner, 2014 yılından bu yana yürüttüğü görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Yaklasik 3 aydan beri sorunlar sendikayla ilgili yaşadığını ve bu sorunların giderilmediğini bundan dolayı da hiçbir sendikal faaliyet göstermediğini vurgulayan Güvenlik İş-Sen Bayburt İl Temsilcisi Ali Sayıner, "Yaklaşık 3 ay önce bağlı bulunduğum sendika yönetimi ile yaşadığım bazı sıkıntılar oldu. Bu sorunlar yüzünden yönetime hiçbir sendikal faaliyette bulunmayaçağımı söylemiştim. Gerek şahsım, gerekse bağlı bulunduğum sendika hakkında çıkan haberler, yorumlar, iftiralar, söylentiler karşısında bu 3 ay boyunca hep sessiz kaldım, sustum, sabrettim, bekledim. Bugün itibari ile 2014 yılından beri 3 yıldır gururla ve onurla yürüttüğüm Güvenlik-İş Sendikası Bayburt İl Temsilciliği görevini artık bırakmaya karar verdim" dedi.

Sayıner, 3 yıl boyunca birlikte görev yaptığı arkadaşlarına desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini kaydetti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.