Gurbette ‘birliktelik’ vurgusu

İstanbul’da bulunan Bayburt derneklerinin istişare toplantıları devam ediyor. Dernekler vasıtasıyla belirli aralıklarla bir araya gelen Bayburtlular’ın son adresi Kağıthane’de bulunan Şair Zihni Derneği oldu...

Gurbette ‘birliktelik’ vurgusu
Bayburt Postası - İstanbul’da bulunan Bayburt derneklerinin istişare toplantıları devam ediyor. Dernekler vasıtasıyla belirli aralıklarla bir araya gelen Bayburtlular’ın son adresi Kağıthane’de bulunan Şair Zihni Derneği oldu.

Dernek Başkanı Osman Öztürk’ün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan, eski başkan Abdurrahman Polattimur, STK temsilcileri ve çok sayıda Bayburtlu katıldı.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın Kağıthane ve ülke genelinde gerçekleşen yatırımlar ve siyasi olayları değerlendirdiği konuşmasıyla başlayan programda bir konuşma yapan Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan, Kağıthane ilçesinde sosyal ve yönetim kadrosu içinde çok sayıda Bayburtlu olduğunu ve bunun artarak devam etmesini diledi.

Kılıçaslan, Bayburt adı altında hizmet veren derneklerin aktif bir yapıya kavuşturulmasının önemine değindiği konuşmasında, daha güçlü bir yapı için hep birlikte çalışmak gerektiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.