Gaziosmanpaşa’da seçim heyecanı

Gaziosmanpaşa Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği olağan kongresini yaptı. Mevcut başkan Mehmet Akşit ile Selahattin Yavuz’un yarıştığı kongrede üyelerin 109’unun oyunu alan Mehmet Akşit başkanlığını devam ettirdi...

Gaziosmanpaşa’da seçim heyecanı

Bayburt Postası - Gaziosmanpaşa Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği olağan kongresini yaptı. Mevcut başkan Mehmet Akşit ile Selahattin Yavuz’un yarıştığı kongrede üyelerin 109’unun oyunu alan Mehmet Akşit başkanlığını devam ettirdi.

Divan Başkanlığını Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Polattimur’un yaptığı, divan üyeliklerini ise Ercan Saymaz ve Şener Çakır’ın üstlendiği kongre dernek merkezinde yapıldı.

Kongreye katılan 109 üyenin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçilen Mehmet Akşit, kendi döneminde yapılan hizmetlere değindiği konuşmasında, “Yeni dönemde birlik ve beraberliğimizi en üst noktaya çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Kongrenin divan başkanlığını üstlenen Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Polattimur ise, 1947 yılında kurulan Bayburt Kültür ve Yardım Derneği’nin Türkiye’nin ilk hemşehri derneği olduğunu hatırlattığı konuşmasında, İstanbul’da 117 köy derneği olduğunu ve köy derneklerinin çokluğunun STK’ların parçalanması anlamına gelmediğini ifade ettiği konuşmasında, köy derneklerine ağırlık vererek merkez derneklerini zayıflatmanın da yanlış olduğunu dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.