Fındıkzade buluşmaları yeniden başladı

İstanbul Fındıkzade'de bulunan hizmet binası uzun bir aradan sonra yeniden kapılarını araladı. Öte yandan; Fındıkzade'de bulunan hizmet binası yeni düzenlemelerin ardından 22 Ocak 2017 tarihinde düzenlenecek açılış programı ile yeniden hizmete başlayacak..

Fındıkzade buluşmaları yeniden başladı
Bayburt Postası - İstanbul Fındıkzade'de bulunan hizmet binası uzun bir aradan sonra yeniden kapılarını araladı. Bayburt Dostluk Yemeği (BDY) oluşumu tarafından düzenlenen ve Yıldırım Koçoğlu tarafından verilen Pazar kahvaltısında buluşan Bayburtlular hasret giderdi. 

Fotoğraflar: Suat Türkmen



Buluşmada konuşan Vakıf Burs Komisyonu Başkanı Dursun Ali Camadan, vakıf çalışmalarının siyaset üstü olduğunu ve bu ilkesinden sapmayacağını söyledi. Vakıfın daha çok öğrenciye burs vermek için çalıştığını söyleyen Camadan, burs konusunda hemşerilerinden destek istedi.

Açılış 22 Ocak'ta


Öte yandan; Fındıkzade'de bulunan hizmet binası yeni düzenlemelerin ardından 22 Ocak 2017 tarihinde düzenlenecek açılış programı ile yeniden hizmete başlayacak. 

Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı Başkanı Nusret Parıldar, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

"Merkez binamız yeniden düzenlenmiş olup 22 Ocak 2017 tarihinde hizmete açılacaktır. Binamız tüm Bayburt Dernek ve STK faaliyetlerine açık olacaktır. İsteyen kuruluşlar, seminer, sergi, konferans ve kongre gibi faaliyetlerinde kullanabileceklerdir. Bu bina Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı'nın kontrolünde olmakla beraber, tüm Bayburtlulara aittir."

Program: (22.01.2017 Pazar)

13.00 - Şehitler Anısına Sergi (Çok Amaçlı Salon)
14.00 - Şehitler için Kuran'ı Kerim Tilaveti
14.30 - Açılış Konuşmaları
15.00 - Konuşmacı / Naci Memiş
16.00 - İkram ve Sohbetler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.