Evlat nöbeti tutan annelere Bayburtlular Federasyonundan destek

Diyarbakır'da çocukları dağa kaçırılan annelerin HDP İl Başkanlığı önündeki eylemlerine Türkiye Bayburtlular Federasyonu'ndan destek geldi.

Evlat nöbeti tutan annelere Bayburtlular Federasyonundan destek
Bayburt Postası - Yaklaşık 20 güne yaklaşan eylemde annelere bazı sivil toplum kuruluşları da yaptıkları ziyaretlerle destek veriyor. Bunlardan biri de Türkiye Bayburtlular Federasyonu oldu.

Türkiye Bayburtlular Federasyonu Genel Başkanı Hasan Saka ve yönetim kurulu üyeleri, Diyarbakır’a giderek Diyarbakır annlerine destek verdi. HDP İl Binası önünde gerçekleştirilen eylemde annelere destek sunan Türkiye Bayburtlular Federasyonu Genel Başkanı Hasan Saka, HDP'yi kınayarak sözlerine başladı. Saka, "Kan ve gözyaşından huzur olmaz. Pis borudan pis su akar. Caniden cinayet, zalimden zulüm, Amerika ve taşeronlarından gözyaşı akar. Amerika'nın taşeronluğunu yapanlar yaptıkları planın içinden çıkamayacaklar, akıttıkları kanda boğulacaklar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bütün planları bozacak güçtedir. Terörün de kökü kazınacaktır. Ben Diyarbakır annelerimizin bu onurlu duruşunu sonuna kadar destekliyor, Türkiye Bayburtlular Federasyonu olarak her zaman yanlarında olduklarımızı belirtiyorum" dedi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aloş 5 yıl önce

Bu hdp-pkk nın binasının önünde durmak onu yasallaştırmaya gidiştir. Bu eylemden vaz geçip devlet bu çocukları oldukları yerden getirip hdp nin bir şey olmadığını yüzlerine vurmalıdır.

Avatar
Kiyam BAYRAM 5 yıl önce

Ben TBF BAŞKAN YARD. O programa katildik o insanlarin acilarini hissetmek zor degil.Teröre lanet olsun. İnşAllah pkk terörünün sonu yakin

Avatar
Halk 5 yıl önce

Destek veren,dua eden tüm hemşehrilerime teşekkür ederiz.İnşaAllah halkımızın desteği annelerimizin cesareti ve büyüklerimizin feraseti ile terör örgütü akıttığı kanda yok olacaktır...