'Esenler Şubesi'ne görkemli açılış

Bayburt Kültür Yardım Derneği Esenler Şubesi, coşkulu bir açılışla yeniden hizmete girdi.

'Esenler Şubesi'ne görkemli açılış
Bayburt Postası - İşadamı Necmettin Amirali’nin başkanlığa seçilmesinin ardından başlattığı yenileme süreci görkemli bir açılışla taçlandı. Açılışa katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşık Bak, yeni mekanın hayırlı olması temennisinde bulunarak, emeği geçenlere teşekkür etti.



Dernek Başkanı Emirali ise, göreve geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalara değinerek, “Esenler başta olmak üzere gurbetteki tüm hemşehrilerimizi ağırlayacak sıcak yuvamızı hizmete sunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yönetim kurulum başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Bağcılar Şubesi Folklor ekibinin gösterileriyle başlayan açılış programında davetlilere Bayburt yöresel yemekleri ikram edildi. Bayburtlu sanatçıların Bayburt türküleri ile renk kattığı programda aşık atışmaları da yer aldı.

Açılışa, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşık Bak’ın yanı sıra İstanbul AK Parti Milletvekili Halis Dalkılıç, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti İstanbul İl Könetim Kurulu Üyesi Cemal Sarıhan, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Onursal Genel Başkanı Hayrettin Altuncu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, kadın kolları, köy dernek başkanları ve davetliler katıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
engin kaban 6 yıl önce

yanlış yazılmış bir 'iş adamı'nın desteği ile açılmış bir dernek, demokratik olabilir mi?