Erzurumlu aşıkların adresi de BAYDER oldu

Türkiye'nin önde gelen halk ozanları Bayburt Tarih-Kültür ve Edebiyat Derneği'ne üye oldular.

Erzurumlu aşıkların adresi de BAYDER oldu
Bayburt Postası - Türkiye'nin önde gelen halk ozanları Bayburt Tarih-Kültür ve Edebiyat Derneği'ne üye oldular. Bünyesinde Bayburtlu halk ozanları, şairler ve edebiyatçıların yer aldığı BAYDER, Erzurum ve Türkiye'nin önde gelen âşıklarına kapılarını araladı. 

BAYDER'in çok güzel işlere imza attığını belirten; Aşık Sıtkı Eminoğlu, Aşık Cemal Divani, Aşık İhsan Yavuzer ve Aşık Rahim Sağlam, "Böyle bir dernekte var olmak bizim için onurdur" ifadeleriyle BAYDER'e üyelik müracaatında bulundular.

Dernek ofisinde âşıkların ve üyelerin katılımıyla gerçekleşen sohbette; gerçekleştirdiği etkinliklerle Türkiye genelinde de kabul gören bir dernek olduklarını belirten BAYDER Başkanı Fatih Dündar, "Gelenekten geleceğe sloganıyla çıktığımız bu yolda Aşıklık geleneğinin Türkiye'de önde gelen isimlerini BAYDER kimliğiyle aramızda görmek bizleri mutlu etmiştir. Bu kimliğin daha güzel birliktelik ve etkinliklere vesile olmasını temenni ediyor, üyeliklerinin hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.