Engelli vatandaşın akülü araç isteği karşılandı

Trabzon Bayburtlular Derneği, ihtiyaç sahiplerine yönelik destek çalışmalarını özel yapım akülü aracı Doğan ailesine ulaştırarak devam ettirdi. 

Engelli vatandaşın akülü araç isteği karşılandı

Bayburt Postası - Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Saadettin Okay yaptığı açıklamada, “İhtiyacı olan birçok aileye bizatihi kendimiz yardımları evlerine götürüyoruz. Bu zor günlerde hayırseverlerimiz bizi yalnız bırakmadılar. Gereken yardım ve hayırlarını bizim aracılığımızla fakir ve muhtaç ailelere ulaştırma noktasında bizi tercih ediyorlar. Biz de bu görevi layıkıyla yapabilmek için elimizden gelen gayreti yapıyoruz. Muhtaç ve fakir aileleri yerinde tespit ediyoruz. Bizatihi kendimiz bu ailelere yardımları götürüyoruz. Bununla beraber hayırseverler yardımları bizatihi kendileri fakir ailelere versinler diye beraber de yardımları dağıtıyoruz. Bu dayanışmadan hayırseverler de memnun kalıyor.” dedi.  

Okay, "Almanya Stuttgart Bayburtlular Derneği Başkanı Yasin Ayışık'ın organizesinde ve maddi yükünü tamamen üstlenen Almanya’da yaşayan Bayburtlu iş insanı Erol Sıvka’nın bizlere gönderdiği özel yapım akülü aracı değerli kardeşimiz Cengizhan Doğan’a Yönetim Kurulu olarak teslim ettik. Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin" diye konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
Erol Sıvka
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 3 yıl önce

Allah razı olsun benim cocugumuda sevindirmistiler o gün sevinçten cocugum sabaha kadar uyuyamadi çok dua ettik yaşın beye ve Stuttgart bayburtlular dernegine