"Büyüyen Türkiye'yi oluşturuyoruz"

Esenler Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği Şehir İftarları'nda Bayburtluları bir araya getirdi.

"Büyüyen Türkiye'yi oluşturuyoruz"
Bayburt Postası - Esenler Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği Şehir İftarları'nda Bayburtluları bir araya getirdi.

İftar programına katılan Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Her alanda büyük atılımlar yapıyoruz. Değişen, dönüşen, güçlenen ve büyüyen Türkiye'yi oluşturuyoruz" dedi.

Esenler Belediyesi, Anadolu'nun kardeşliğini ve bereketini Şehir İftarları ile İstanbul'a taşımaya devam ediyor. Esenler Belediyesi ile Bayburt Kültür ve Yardım Derneği'nin Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde birlikte düzenlediği iftar programına; Maliye Bakanı Naci Ağbal, AK Parti Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yumak, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, Bayburt Kültür Ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan, sevilen oyuncu Şafak Sezer, belediye başkan yardımcıları, dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan'ın bereketini ve heyecanını paylaşıyoruz

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda ezanın okunmasıyla Bayburtlular hep birlikte oruçlarını açtılar. Şehir İftarları'nda her gün farklı bir yörenin insanlarıyla aynı sofrada buluştuklarını belirten Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Bu sofralar tanış olmamıza, bir ve beraber olmamıza vesile oluyor.

Ramazan'ın bereketini ve heyecanını birlikte paylaşıyoruz. Hz. Mevlana'nın dediği gibi; 'Nereden geldiğini bilmeyenler nereye gideceklerini bilemezler'. Biz çocuklarımıza nereden geldiklerini ve nerede olduklarını öğretmek zorundayız. Çocuklarımıza Bayburt kültürümüzü öğretmemiz ve onlara yön çizmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Her alanda büyük başarılara imza attık

Ramazan ayının birleştirici yönüne dikkat çeken Maliye Bakanı Naci Ağbal da, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde son 15 yılda ülke olarak, millet olarak her alanda büyük başarılara imza attık. Aziz milletimiz bize her zaman destek verdi. 15 Temmuz'dan sonra gerekli tedbirleri alarak ekonominin tekrardan güçlenmesini, büyümesini sağladık. Her alanda büyük atılımlar yapıyoruz. Değişen, dönüşen, güçlenen ve büyüyen Türkiye'yi oluşturuyoruz" dedi.

Programda AK Parti Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal ile Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yumak da, kısa birer selamlama konuşması yaparak, Bayburtluları bir araya getiren Başkan Göksu'ya teşekkür ettiler. Konuklara yöresel lezzetlerin ikram edildiği iftar programı, yapılan dualarla son buldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gezin beyler 7 yıl önce

Bayburttu book götürsün sizler gezmeye devam edin millet açlıktan borcunu ödeyemediği için intihar edip kendini assın hayatından vazgeçsin sizler gezmeye devam edin millet umrunuzda değil kullanın devletin ticaret odasının imkanlarını birbirlerinden hoşlanmayan üçlü yavuz donat sayesinde dost olmuşlar.

Avatar
Şehir şehir gezmekten 7 yıl önce

Şehrin sorunlarını unutan siyasetciler ve hiçbir yerden eksik olmayan baba oğul ticaret odası başkanı ve oğlu davetlerde yemekten göbek yaptınız.

Avatar
ALOŞ 7 yıl önce

Oh yiyin için ve Bayburt a bir fayda getirin

Avatar
metin 7 yıl önce

artık kendiniz bile kandıramıyorsunuz hangi büyüyen Türkiye kağıt üzerinde büyüyor işsizlik pahalılık yolsuzluk adam kayırma ve en kötüsü adalet bitti tuz koktu tuz

Avatar
hakkı kılıç 7 yıl önce

bakanım geçen hafta hamile bayan bayburt da hastanenin asansörü çalışmadığı için servise çıkamayıp merdivende doğum yaptı bilginize...ülkeyi tecrübesiz liyakatsız insanlar ile yönetmek daha çok başımızı ağrıtacak hak edene görevi verin diyor dinimiz...

Avatar
BAYBURTLU 7 yıl önce

ASLINDA DOĞRU DEMİŞ BÜYÜYEN TÜRKİYE DİYEREK İYİCE BÜYÜYORLAR ONLAR BÜYÜYOR AMA BU NASIL OLUYOR BİZİM GİBİ GARİBAN VATANDAŞ KÜÇÜLÜRKEN OLUYOR ŞİMDİ ANLADINIZ MI NASIL BÜYÜDÜKLERİNİ İYİCE YİYİN SAKIN YEMEMEZLİK YAPMAYIN BAYBURT NEDE OLSA ÖNEMLİ DEĞİL BAYBURTLU NASIL OLSA APTAL DEĞİL Mİ NE DE OLSA SİZE HİÇ BİR ŞEY DEMİYORLAR HER YAPTIĞINIZI KABUL EDİYORLAR DEĞİL Mİ SIKINTI YOK DEVAM EDİN EN UFAK BİR ELEŞTİRİ BİLE YOK NASIL OLSA BAYBURTUN HALİ PERİŞAN SİZİ RAHATSIZ EDEN BİR ŞEY YOK E DEVAM O ZAMAN HAYATA ALLAH BU YAPTIKLARINIZI GÖRÜYOR TAMAMINIZ ONA HAVALESİNİZ