Bir başka olur, Trabzon'da Bayburt gecesi

Türk  Halk Müziği’nin sevilen ismi Zara, Trabzon’da Bayburtlular’ı coşturdu. Trabzon Bayburtlular Dede Korkut Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen gecesinde sahne alan Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi Zara, Bayburtlu hayranlarıyla buluştu.

Bir başka olur, Trabzon'da Bayburt gecesi

Bayburt Postası - Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi Zara, Trabzon’da Bayburtlular’ı coşturdu. Trabzon Bayburtlular Dede Korkut Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen gecesinde sahne alan Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi Zara, Bayburtlu hayranlarıyla buluştu.

Hayri Gür Spor Salonu’nda düzenlenen geceyi Bayburt Vali Vekili Abdulhamit Karaca, Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Selçuk Coşkun, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, Bayburt Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk, Trabzonspor Genel Sekreteri Dr. Köksal Güney, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk, Trabzon Bayburtlular Dede Korkut Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyeleri ve vatandaşlar izledi.

Yaklaşık 8 bin 500 kişinin katıldığı geceye Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt’tan çok sayıda davetli geldi. Sahneye ilk olarak Muhsin Bayburtlu çıktı. Ahmet Hafızoğlu'nun şiir okuduğu geceye, Trabzon Araklı Kız-Erkek Halkoyunları ve Bayburt Folklör ekibi de renk kattı.  Gecede emeği geçen sponsorlara plaketlerinin takdimin ardından sahne alan ünlü sanatçı Zara, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla binlerce kişiyi coşturdu.

“Bayburtlular’ı çok seviyorum”

Konserde hayranlarına seslenen Zara “Canlar, buradan muhteşem görünüyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyorum. Gümüşhane’den Bayburt’tan, Rize’den Artvin’den buraya kadar geldiniz. Ayağınıza sağlık. Bayburtlular’ı çok seviyorum. Bizleri bir araya getiren Trabzon Bayburtlular Dede Korkut Derneği yönetimine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gecede ünlü sanatçıyla kısa bir düet yapan Trabzon Bayburtlular Dede Korkut Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kaya Çakır da, Zara’ya Bayburt gecesini onurlandırdığı için teşekkür etti. Çakır, “Trabzon’da kimsenin hayal dahi edemeyeceği bir birlikteliği sağladık. Trabzon’un en etkili sivil toplum örgütü olarak, yapılamaz denilen organizasyonu gerçekleştirdik. Dede Korkut Derneği çıtayı yükseltmiştir. Gecemizde bizi onurlandıran başta sponsorlarımız olmak üzere herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.