Bayburt Ülkü Ocakları'ndan 'Ekmeğimizi Paylaşıyoruz" kampanyası

Bayburt Ülkü Ocakları, 'Ekmeğimizi Paylaşıyoruz' kampanyası düzenledi.

Bayburt Ülkü Ocakları'ndan 'Ekmeğimizi Paylaşıyoruz" kampanyası

Bayburt Postası - Bayburt Ülkü Ocakları, Ramazan ayı dolayısıyla 'Ekmeğimizi Paylaşıyoruz' kampanyası düzenledi. İhtiyaç sahipleri, Ramazan ayı boyunca belirlenen fırınından ekmek temin edebilecek. 

Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Yunus Emre Zengin, konuyla ilgili verdiği bilgide, Ramazan ayının paylaşma duygusu ile güzelleştiğini belirterek, Ülkü Ocakları olarak 'Ekmeğimizi Payaşıyoruz' kampanyası düzenlediklerini belirterek, "İhtiyaç sahibi ailelerimiz için Ozulu Caddesi’nde bulunan Doğu Taş Ekmek Fırını’ndan ekmeklerimizi ayırttık. İhtiyaç sahipleri Ramazan Ayı boyunca ücretsiz olarak temin edebilirler" açıklamasında bulundu.

Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Teşkilatı da Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaçlı ailelere gıda yardımı yaptı. MHP İl Başkanı Bekir Kasap, Bayburt'ta tespit edilen ihtiyaçlı ailelere gıda yardımlarını teşkilat mensupları ile birlikte ulaştırdı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan 3 yıl önce

Belediye MHP de halk ekmek büfelerini her mahalleye açın ekmeğide 1 tl yapın samimiyetinizi görelim alkışlayalım dua edelim hodri meydan

Avatar
Metin 3 yıl önce

Baskan fırıncıları karşısına almaz halkın oyu ile seçikdi ama güçlüden yana olan fakire oluyor herkes maaşını alıyor fakirin ekmeği pidesi zamlanmış kimin umrunda erzurumdan fırıncıncı getirip fırın açtırmak lazım yoksa belediye başkanından birşey beklemeyin tam hir halaykırıklığı yaşıyoruz

Avatar
Onur 3 yıl önce

Onu akp ci belediyelere deyin. Onlarda lebalep para dolu. Belediyenin kuruşa ihtiyacı var. Bir paket sigaraya acımadan 20 TL. Veren insanı bende acımam. Asgari ücret alıp da cebinde 3000 Tl. Telefon taşıyanı da acımam. Ayranı yok içmeye atlı gidiyor ........maya bunu da acımam. Çoğu köylerde tarlasını tunbunu, ahırını malını bırakmış şeherde oturalım. Şeherde kiralar 1000 Lira nerden alıp ödeyeceksin. İşkura gir girebilirsen 9 ay sonra maaşa zam işe son. Üretim yapmadan tasarruf etmeden bu sıkıntılardan kurtulamayız. Bunu bilelim.