Bayburt Dernekleri 21 Şubat için buluştu

Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ıncı yıldönümü nedeniyle her yıl geleneksel olarak Bağcılar’da gerçekleştirilen ve Bayburtluların gurbetteki en büyük buluşması olarak kabul gören 21 Şubat Gecesi ile ilgili dernek başkanları bir araya geldi...

Bayburt Dernekleri 21 Şubat için buluştu
Bayburt Postası - İstanbul’da faaliyet gösteren Bayburt dernekleri Bağcılar’da buluştu. Bayburt Kültür ve Yardım Derneği, Bağcılar Kültür Merkezi’nde bir kahvaltı programı düzenledi.

Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ıncı yıldönümü nedeniyle her yıl geleneksel olarak Bağcılar’da gerçekleştirilen ve Bayburtluların gurbetteki en büyük buluşması olarak kabul gören 21 Şubat Gecesi ile ilgili dernek başkanları bir araya geldi.

Yaklaşık 55 dernek temsilcisi ile birlikte çok sayıda davetlinin katıldığı programda Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da yer aldı.

Siyasi partilerden belediye meclis üyeliği için adaylığını açıklayan isimlerle birlikte Bayburtlu muhtar adaylarının da kendilerini tanıtma fırsatı bulduğu programda bir konuşma yapan Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan, katılan dernek temsilcilerine ve davetlilere teşekkür etti.

Konuşmasında Bağcılar’da düzenlenecek olan 21 Şubat Gecesi ile ilgili bilgiler veren Kılıçaslan,  Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan programın bu yıl 22 Şubat Cumartesi günü yapılacağını duyurdu. Etkinliklerin 21 Şubat Cuma günü Şirinevler Ulu Camii’de şehitler için okutulacak Mevlidi Şerif programı ile başlayacağını açıklayan Kılıçaslan, daha sonraki günlerde bilgi yarışması ve folklor yarışmalarının olacağını söyledi.

Kahvaltı sonunda 21 Şubat Gecesi biletleri dernek başkanlarına takdim edilirken, tüm Bayburtluların programa davet edilmesi istendi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt Gençliği 10 yıl önce

Bu güzide 55 Bayburt Derneğinin Asya Karadeniz Tren hattı projesine "Bayburt ilinin" dahil edilmesi için "bir çalıştay" yapacaklarına inanıyor ve başarılarının devamını diliyorum. Saygılarımızla. Bayburt Yaşatma Tanıtma Platformu