Başkan Pekmezci'den Arıcılar Birliği'ne Ziyaret

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt Arı Yetiştiricileri Birliği’ne ziyarette bulundu.

Başkan Pekmezci'den Arıcılar Birliği'ne Ziyaret

Bayburt Postası - Birlik Başkanı Uğur Vardar ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Başkan Pekmezci arı yetiştiriciliğinin Bayburt için önemine değinerek, “Arı Yetiştiricileri Birliğimizi ziyaret etmekten mutluluk duyduk. Seçilmiş olduğumuz günden bugüne kadar bal üretimiyle ilgili projeleri desteklediğimizi her zaman vurguladım. Bayburt balı bizim için en önemli üretim kalemlerinden biri. Balımızı dünyaya tanıtmak adına elimizden gelen çalışmayı yaparak, bu çalışmalara ivme kazandırmalıyız. Arıcılar birliğimizin 800 adet üretici üyesi olduğunu öğrendim. Bu sayıyı daha da yukarıya taşımalıyız. Balımızı dünyayla rekabet edebilir bir seviyeye getirmek adına belediye olarak bize düşen ne ise onur yaparız. Bayburt Belediyesi olarak il dışından gelen misafirlerimize bal takdim ederek ve il dışına gerçekleştirdiğimiz çalışma ziyaretlerinde gittiğimiz yerlere hediye olarak bal götürerek Bayburt balının kalite ve önemini her zaman anlattık. Bu vesile ile birlik başkanımıza ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyor, Bayburt Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduğumuzu söylemek istiyorum” İfadelerini kullandı.

Ziyaretlerinden ve kendilerine verdiği desteklerden dolayı Başkan Pekmezci’ye teşekkür eden Bayburt Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Uğur Vardar ve yönetim kurulu üyeleri ise çalışmalarında başarı temennisinde bulundular. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.