Başkan Memiş'in İstanbul ziyaretleri sürüyor

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş’in 3 günlük İstanbul programı sürüyor…

Başkan Memiş'in İstanbul ziyaretleri sürüyor

Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş’in 3 günlük İstanbul programı sürüyor… İstanbul programına Vali Vasip Şahin’e “hayırlı olsun” ziyaretiyle başlayan Başkan Memiş, daha sonra Bahçeşehir Üniversitesi tarafından düzenlenen “Yerel Yönetimlerin Ülkelerin Gelişmesindeki Faktörleri” başlıklı sempozyuma katıldı.

Sempozyumda Bahçeşehir Üniversitesi öğrencilerine konuşan Başkan Memiş, Bayburt özelinde örnekler vererek, öğrencileri Bayburt ve Bayburt Üniversitesi ile ortak projeler üretmeye davet etti.



Buradan Sarıyer Belediyesi’ne geçen Başkan Mete Memiş, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Sarıyer Belediyesi'nin Bayburtlu Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek’i ziyaret etti.

Başkan Memiş, İstanbul programında sarı siyahlı formayla İstanbul’da Bayburt’u temsil eden İstanbul Bayburtspor’u da unutmadı. İstanbul Bayburtspor yönetimi, Başkan Memiş’e sırtında isminin yazılı olduğu 69 numaralı forma hediye etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Genel Koordinatörü Arif Dağlar’ı da makamında ziyaret eden Başkan Mete Memiş, aynı günün akşamında ise Demirözü Dernekler Birliği’nin Gaziosmanpaşa’da bulunan lokalinde Bayburtlu hemşerileri ile bir araya geldi.





Buluşmalarda, Bayburt Belediyesi’nin dünü ve bugününe değinen Memiş, özellikle altyapı çalışmalarının bitecek olmasının mutluluğunu paylaşarak, hemşerilerini Bayburt’a davet ediyor.

Başkan Memiş İstanbul programının son gününe ise (bugün) İstanbul Kalecik Köyü derneğinde verilen kahvaltıyla başladı. Başkan Memiş, önce Çerçi Köyü Derneği (15.00), daha sonra ise Silivri Bayburtlular Derneği’ne geçerek (17.00) burada Bayburtlu hemşerileri bir araya gelecek.

Başkan Memiş, akşam saatlerinde ise (21.00) Tekirdağ’a geçecek ve burada Tekirdağ Bayburtlular Derneği’nin organizasyonuyla Tekirdağ’da yaşayan Bayburtluların konuğu olacak.

Başkan Memiş’in, programını tamamlayarak yarın (Perşembe) Bayburt’a dönmesi bekleniyor.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburtlu salih 9 yıl önce

Insallah sayin cumhurbaskanin bayburtlu is adamlarina seslendigi gibi bayburt unutmayin yatirim yapin diye seslenmesini hatirlatim, yatirim yapacak bir organozsyonun olusumunu saglayip istihdamin artirimini ve bayburtun gelisimine katki saglarlar; Ayrica baska bir organizasyon olusturup Turkiye genelinde ne kadar Bayburtlu dernek varsa hep beraber secimler one alinma ihtimalinide dusunup once sayin cumhur baskanini akabinde sayin basbakani ve kabineyi, Chp ve Mhp muhalefetini ziyaret edip vekil sayisinin iller bazinda en az iki olmasi konusunun yasallasmasini saglamak lazim ; Ama Ankara cikarmasinda sayi 300,500 ne kadar fazla olursa okadar etkili olur.

Avatar
singahli 9 yıl önce

Cumhuriyet caddesi 15 gundur pislik icinde su sirkete soylede artik isini adam gibi yapsin