‘Almanya Stuttgart Bayburt Derneği’ 592 aileyi sevindirdi

Almanya Stuttgart Bayburt Kültür Spor ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Ayışık, “Gurbetten Sılaya Can Suyu’ projesi kapsamında Bayburt ve diğer bölgelerdeki 592 aileye 118 bin 400 lira destekte bulunduklarını bildirdi.

‘Almanya Stuttgart Bayburt Derneği’ 592 aileyi sevindirdi

Bayburt Postası - Ayışık, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bayburt  Merkez, İlçe, Belde ve köylerinde Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti rehberliğinde 445 ihtiyaç sahibi aileye toplamda 89 bin TL, Trabzon Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Derneği rehberliğinde 69 aileye toplamda 13 bin 800 TL, Bursa Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin rehberliğinde 69 aileye 13 bin 800 TL ve Ankara Gölbaşında 10 aileye 2 bin TL yardımda bulunduk.

Kampanya  sürecinde yardım ve desteklerini bizden esirgemeyen, Partnerlerimiz Müslüman Dilendirmezler Cemiyetimize, Trabzon Bayburtlular Derneğimize, Bursa Bayburtlular Derneğimize ve Ankara’da bulunan kıymetli hocamıza teşekkür eder, kampanyamızın isimsiz ama asıl kahramanları olan ve maddi desteklerini bizlerden esirgemeyen 185 gönlü zengin hemşeri ve dostumuza şükranlarımızı sunarız. Mevlam yapmış oldukları hayırlarını kabul ve makbul eylesin."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.