Akın Bayrak, yeniden başkanlığa seçildi

2011 yılında kurulan ve kurulduğu günden bugüne şehre bir çok anlamda katkı sunan BAYPROJE, 3. olağan genel kurul kongresinde Akın Bayrak’la devam kararı aldı.

Akın Bayrak, yeniden başkanlığa seçildi
Bayburt Postası - Bayburt Bilgi Paylaşım ve Proje Üretim Derneği (BAYPROJE) 3. Olağan genel kurul kongresini yaptı. 2011 yılında kurulan ve kurulduğu günden bugüne şehre bir çok anlamda katkı sunan BAYPROJE, 3. olağan genel kurul kongresinde Akın Bayrak’la devam kararı aldı.

Akın Bayrak’ın başkanlığında oluşan yönetim kurulunda başkan yardımcılığına Ahmet Aker, muhsaipliğe Rıfat Yıldız ve yönetim kurulu üyeliklerine Ali Kemal Temuçin, Ayhan Dursun, Ebubekir Akkoyunlu seçildi.

Denetleme kurulunda ise, Ahmet Çağıldak, Sadık Yavuz ve Birol Bayrak yer aldı.

Matematik Atölyesi 1 Kasım’da faaliyette

Kongrede dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Akın Bayrak, BAYPROJE öncülüğünde Prof. Rıfat Yıldız başta olmak üzere Bayburt Belediyesi ve hayır sever işadamlarının katkıları ile kurulacak Matematik Atölyesi’nden ilk yılında 30 ile 40 arasında orta okul öğrencisinin faydalanacağını kaydetti. Bayrak, Matematik Atölyesi’nin 1 Kasım’da eğitime başlayacağını belirtti.

Öykü Yarışması’nın Eylül ayında kitap haline getirileceğini ve önümüzdeki yıllarda yarışmanın devam edeceğini belirterek, Bayburt Doğal Taş Üretim Merkezi’nin pazarlama faaliyetine de dernek olarak katkı sunduklarını hatırlattı.  

Anahtar Kelimeler:
BAYPROJEAkın Bayrak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dursun KACIR 7 yıl önce

Bayburtu sevmek Bayburt için birşeyler yapmakla olur. İşte Akın BAYRAK ve Rıfat YILDIZ Bayburtu gerçekten seven ve Bayburt için birşeyler yapan insanlar. Destek olmak lazım.

Avatar
rafet güneş 6 yıl önce

sn akın ve Rıfat beye selam ve sevgiler sunarak,bir ricamız var,BAYBURT HALK
BİLİMİ"kitabı yayınlarsanız seviniriz,başarılar dileği ile.