21 Şubat kutlamaları Pendik'ten başladı

Pendik Belediyesi ve Marmara Bölgesi Bayburt Derneği ortaklığı ile düzenlenen "Bayburt Kültür Gecesi" en erken 21 şubat kutlamasına sahne oldu...

21 Şubat kutlamaları Pendik'ten başladı
Bayburt Postası - Pendik Belediyesi ve Marmara Bölgesi Bayburt Derneği ortaklığı ile düzenlenen "Bayburt Kültür Gecesi" en erken 21 şubat kutlamasına sahne oldu.

Bayburtluları bir araya getiren geceye evsahibi Marmara Bölgesi Bayburt Dernek Başkanı Ali Kemal Birgül'ün yanı sıra; Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, CHP Gurup Başkan Vekili Akif Hamza Çebi, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Selami Hacıarifoğlu, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Yaman, Araştırmacı Yazar Naci Memiş, AK Parti Milletvekili Aday Adayı Alim Erdemir, dernek başkanları ve STK yöneticileri katıldı.

Marmara Bölgesi Bayburt Dernek Başkanı Ali Kemal Birgül'ün selamlama konuşması ile başlayab gece, daha sonra Bayburt Folklor ekibi gösterisi ve Muhsin Bayburtlu'nun söylediği türkülerle devam etti.

Gecede sahneye en son çıkan isim ise TRT sanatçısı Aysun Gültekin oldu. 

İşte o geceden yansıyan kareler: 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.