‘Gençlerin Kadrajından Bayburt’ yarışması sonuçlandı

Anadolu Gençlik Derneği Bayburt Şubesi’nin düzenlediği “Gençlerin Kadrajından Bayburt” adlı Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. 

‘Gençlerin Kadrajından Bayburt’ yarışması sonuçlandı

Bayburt Postası - Bayburt'un Kurtuluşu'nun 103. Yılına özel olarak liseli öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen yarışmada dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. 

Yarışmada Birinciliği Fatıma Kutlu, ikinciliği Efsanur Aslaner, üçüncülüğü ise Erdem  Eraslan kazandı. Birinciye akıllı saat ödülü verilirken, ikinci ve üçüncüye kitap seti hediye edildi. 

Anadolu Gençlik Derneği Bayburt Şubesi’nde gerçekleşen törene Saadet Partisi Bayburt İl Başkanı Abdulmecit Bekmezci, Anadolu Gençlik Derneği Bayburt Şubesi Başkanı Faris Tütüneken ve yarışmaya katılım sağlayan öğrenciler ve davetliler katıldı.

Anadolu Gençlik Derneği Bayburt Şubesi Başkanı Faris Tütüneken, törende yaptığı konuşmada Kop Savunması’nın önemine değindi. Tütüneken, gençlerin geleceklerini daha iyi inşa edebilmeleri için mutlaka geçmişlerini bilmeleri gerekiğini, bunun için de çok kitap okumaları ve tarih bilincine sahip olmalarının önemine vurgu yaptı.

Saadet Partisi Bayburt İl Başkanı Abdulmecit Bekmezci de yarışmaya katılım sağlayan gençlere göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. Bekmezci,  gençliğin uyuşturucu başta olmak üzere tüm kötülüklerden uzak durması yönünde derneklere önemli görevler düştüğünü belirtti. Anadolu Gençlik Derneğinin üzerine düşeni yaptığını ifade eden Bekmeci, Bayburt genelinde bu tür etkinliklerin artarak sürdürülmesinin gençlere yapılacak en güzel iyilik olacağının altını çizdi. Miraç Kandilini de kutlayan Bekmezci, Miracın başta Mescidi Aksa olmak üzere zulüm altında olan tüm İslam beldelerinin kurtuluşuna vesile olması temennisinde bulundu.

Tören yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesi ve fotoğraf çekimleriyle son buldu. 

Yarışmada birincilik ödülü kazanan Fatıma Kutlu'ya ait fotoğraf

Yarışmada ikincilik ödülü kazanan Efsanur Aslaner'e ait fotoğraf

Yarışmada üçüncülük ödülü kazanan Erdem Araslan'a ait fotoğraf

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seko69 3 yıl önce

SAHİPSİZ MEMLEKET yazılı bir levha çekselermiş birinci olurlarmış.
Gençlerin kadrajinda BAYBURT, İŞSİZLİK, TORPİL, BAKIMSIZ, GELİŞMEYEN, KALKINMAYAN, Caddesi dışındaki yerlerin mezra olduğu, başıboş köpeklerin cirit attığı bir şehir olarak gözüküyor.

Avatar
Bayberti 3 yıl önce

Gençleri kafrajından çöl. 2 ağaç ekeydi belediye