Trabzon'daki dernekler birleşiyor mu?

Trabzon’da aktif halde bulunan iki ayrı Bayburtlular Derneğini, yeniden birleştirmek için düğmeye basıldı.

Trabzon'daki dernekler birleşiyor mu?
Bayburt Postası - Trabzon’da önemli bir nüfusa ve özgül bir ağırlığa sahip olan Bayburtlular, Trabzon’da yeniden kenetleniyor. Aktif iki derneğe sahip olan Bayburtlular, bu dernekleri birleştirmek adına adım atmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde çift listeyle yapılan kongrede başkanlığa seçilen Trabzon Bayburtlular Dede Korkut Derneği Başkanı Turan Terzi, yönetim kurulu ile birlikte ilk ziyaretlerini, kardeş dernekleri olan Trabzon Bayburtlular Derneği’ne yaptı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette iki derneğin birleştirilmesi hususu masaya yatırıldı.

Trabzon Bayburtlular Dede Korkut Derneği Başkanı Turan Terzi yaptığı açıklamada, “Kongremizden sonra ilk ziyaretimizi kardeş derneğimize yapmak istedik. Sıcak ev sahipliği ve misafirperverliklerinden ötürü Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Sadettin Okay kardeşime ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Trabzon’da yaşayan Bayburtlular olarak tek vücut olmaya mecburuz. Bu nedenle iki derneği birleştirip, yolumuza daha güçlü şekilde devam etmek istiyoruz. Bu konuda tüm hemşehrilerimin elini taşın altına koyacağından hiç şüphem yok. Nitekim birlikte hayır, ayrılıkta azap vardır” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber 61

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.